me in love with Zee Avi

Posted: 19 May, 2009 in Uncategorized

She’s too hot to be my special girlfriend … damn it! one day I’m goin to invite her for candle light dinner … yes! I will!

Thanks to Masfareeda coz kenalkan I dengan Zee Avi …

Foot Note : Hope dia baca blog aku😉

Comments
  1. DQ says:

    welcome welcome😀
    sweet kannn …
    just like me.

    *teeheehee*

    pfftttt :p

  2. DQ says:

    eh babe.
    you nak zee avi ajak you dinner.
    dah we all nih (me,sheila,sue,lilo,hez,yang,weeza) ni ajak you dinner how?

  3. DQ says:

    oh.to dream is freee.hehehe. :)))))

  4. Zara~AB says:

    zee avi mmg besh lar wei!!! bitter heart is my favoret. there’s one song dia duet with jack johnson, besh giler! videoclip tue toksah cakap lar. cool giler!

  5. andaQ says:

    cool beb..🙂

  6. k.e.r.i. says:

    dia ni kalau tak silap sarawakian.
    joe anna sue @ budu & belacan pernah review pasal minah ni.
    fosho, dia memang talented habis!

    re : gambar tu gambar lama dah. saje nak publish. even camera tu pun dah rosak. tsk.

  7. LITTLESTARS says:

    wokeh joint outing 23hb ni…
    kau joint ker?

  8. Ushar says:

    Aku hrp hajat ko nak dating dgn Zee Avi tu jadik….Kalau jadik aku nak jd Paparazzi…Muahahahahahaha….

  9. best a lagu die! btw, moga hajat anda jadi kenyataan!=]

  10. quizzi says:

    lagu dia best! =]

  11. Yeahh, layan sehh zee avi ni..🙂

  12. ist time aku dgr lagu dia kat radio…not bad…malaysian dia ni, under jack johnson record label…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s