trip to melaka

Posted: 18 May, 2009 in Uncategorized

kami berlima ke Melaka suatu ketika dulu … baru sekarang aku dpt update … biasa la, aku lambat sikit bab-bab nak upload pics … lama juga aku tak ke Melaka … rasanya lastu dulu aku ada dekat Melaka time aku degree … kami ke Muar dulu utk makan tengah hari & semayang jumaat … lepas semua dah settle, baru kami gerak beramai- ramai ke Melaka … destinasi kali ini ke Ayer Keroh … Melaka banyak berubah sekarang … sampai jammed teruk juga la nak masuk town Melaka hari tu … macam biasa, driver solid mcm aku berjaya juga ke destinasi dengan selamat … alhamdulillah! Purpose trip ke Melaka ni nak celebrate Rohe’s Birthday … preparation & plan serba sedikit dibuat oleh mereka-mereka yang rajin … heh~! apartment yang kita org sewa mmg terbaik! kalau dikira-kira katil, ada la dekat 10 biji kesemua nya … ramai rupanya yang boleh join party buih kami … haha … sebelah malam, kami ke Umbai (port rasmi kalau ke Melaka) … aktiviti sental & mengketedarah diadakan time dinner, especially Rohe yang malu-malu nak mengaku telah menghabiskan 6 biji nasi lemak … dia hebat! kami pergi tak lama … cuma 2 hari 1 malam … keesokannya kami round satu town Melaka & support Yang punya exhibition … tq juga pada Yang sebab menjadi Tourist Guide kami …

Foot Note : Next trip pleasssseeee …. heh~!

Comments
  1. k.e.r.i. says:

    aku dah setahun tak balik melaka!!
    bila maw balik pun entah.

  2. Wahhh, best gak tgk gmbr2 kat melaka ni. Ada je collection gmbr kat melaka tp tak terupload pon.

    re: Mesti la shasha ada sbb tu bday kakak dia.πŸ™‚

  3. re: Hehehe, muka photostate dorg tu.πŸ˜€ I balik kul 6pm. Tak bz pon since bos pon takde, heheh..

  4. andaQ says:

    uiks..melaka?
    aku rase da 12thn aku xg melaka..
    last g mase drjh3..huhuh..

  5. cak says:

    yeahhh…plisssss!!!!

  6. haniframli says:

    uit..da lme kn ko ke sn..
    hahaha..
    bru de chance nk update eyh..
    aku g malke itu hari sekejap sgt..xsempat nk bejalan merata..

    melake panas dowh!!!

  7. baayah says:

    akak dh 3x ke melaka tp sekali pn x penah sampai kt umbai tu lg…..
    rugi betul kn?…….πŸ™‚
    seperti bese, gambo2 cantik dr fareast….πŸ˜‰

  8. DQ says:

    next trip jom jom jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

    impromtu trips are the best.thanks to my parents for letting me go on a last minute trip~.wheeeπŸ˜€

    chup.next trip.kuantan la babe.

  9. syuk says:

    ada lagi 2 3 journey
    hajat ati ke seluruh dunia ;P

    lu byk gk berjalan weh

  10. syuk says:

    31 mei ada sana
    mgu ni x balik beb, ada class photo kt sini
    dak shutterclans involve
    nnt turun aku sound, leh lepak2 umah tuh hahah
    baekk punyerrr

  11. baning says:

    Memang best dapat kuar santai dgn kawan kawan …. zaman tu dah berlalu untuk aku

  12. cik ecah says:

    haha.. ok ape.. atleast masuk gak uma antu kan…

  13. azamustafa says:

    rajhin ko berjalan2 ni..
    singgah2 JB cari aku..leh TT.ehehee..

    n congrats lads..our team champ once again!

  14. yeszaa… mmg syok layan shooting kt melaka nihh…
    gmbr ko mmg layan broo..πŸ˜‰

    re : yeszaa.. team superbbbterbabommm!!.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s