champions 09!

Posted: 17 May, 2009 in Uncategorized

aku malas nak cakap banyak la … memang dah champion … masih sempat tukar team pada mereka yang menyokong team yang tak masuk final champions league … haha!

foot note : aku pelik, ramai plak fans Barca … kenapa? tukar team ke sekarang? hau! hau! hau!

Comments
  1. jeff says:

    >> glory glory man united…
    >> 18th title and counting…
    >> inilah dia pasukan yg betul betul bagus…
    >> boleh kalah di awal musim…
    >> boleh ketinggalan di awal musim…
    >> tapi masih boleh bangkit, kejar dan menang…
    >> liverpool…?
    >> buang masa je….LOL

  2. yeszaa…

    glory.. gloryyy man utdd!!…

  3. k.e.r.i. says:

    alah, setakat menang match point macam tu boleh la.
    hahahaha.
    (anti-MU)

  4. 28 mei menangis tanpa lagu….ok!! hehehe!!

  5. Manchester United mmg power!!! Glory glory Manchester United…😀

    re: I’ve updated. ;p

  6. andaQ says:

    yeah!hidup mu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s