i love kuantan

Posted: 13 May, 2009 in Uncategorized

aku lagi sekali ke kuantan esok … atas urusan kerja … tapi trip kali ni 2 hari 1 malam sahaja … lagi sekali aku pergi dengan Syakir (Tinta Creative) … aku pencen, nak duduk kuantan je … settle down semua dekat kuantan … aku dah jatuh cinta dengan kuantan … heh!

Foot Note : Thanks Aie sebab snap pic ni๐Ÿ˜‰

Comments
  1. wannsscfs says:

    ko nie selalu outstation..apa keje ko sebenarnyer neh!!mcm best jer…..

  2. k.e.r.i. says:

    apa ada kat kuantan?
    better ko berpencen kat terengganu.
    huhu

  3. anakgajah13 says:

    sy org kuantan.

    apa yg best ktn?

    nak jugak tau apa org lain kata

    ;D

  4. aie says:

    shit mok!

    ko nak tinggalkan kami ke?

    sapa nak jadi komander komrades camnih?

  5. helmiyani says:

    ehem ehem… jatuh chenta kat kuantan ke, jatuh chenta ngan orang kuantan?๐Ÿ˜› ekekekk

  6. cik ecah says:

    i pon nak pencen dok kuantan..huhu..i also love kuantan..

  7. re: Tgh takde pic menarik la faiz.. ;p

  8. andaQ says:

    tuh dia..
    da jatuh hati kt kuantan?
    knpe bro?

    ps : anak kelahiran kuantan!๐Ÿ˜€

  9. LITTLESTARS says:

    eleh….mesti aweq kau ada kat sana kan??
    tu sebab kau dah jatuh cinta..bykan dengan kuantan
    tapi dengan orang kuantan… hahahahahahaha

  10. wannsscfs says:

    Aku……..aku keje admin jer kat UIA sama tmpt ngan Krul….

  11. baning says:

    Sometime i also luv ‘Kuantan’

  12. hahaha…
    berjalan saje keje mamat ni…

    hensemla abg dlm gmbr tu…
    nk ngorat blh?
    hehehe

  13. cak says:

    aku tak penah sampai kuantan…hahaha.

    kesian kan aku.

  14. fiziskandarZ says:

    wahhh sungguh pro kuantan nyer haha.. [ whateva u do, good luck alright ] oh, btw, gamba2 pulau perhentian adalah sungguh cantik.. saya ini adalah dengki๐Ÿ˜›

  15. tu yg aku mls jd budak kuantan….sbb aku tau ramai yg suke kuantan…..hahaha!!!

  16. ada peluang aku pun nak bermastautin kat kontan… aman sikit

  17. iezah azizam says:

    meee toooooooooo……. hhehehehehehe

  18. secara zahirnya sihat
    tp batinnya menderita!

    minggu ni dpt blk
    coz air setitik pun xde
    nme je skola dkt ngan empangan
    tp air slalu xde

    bro plak
    mcm mne idop?
    sihat?
    ble mau kawen? =)

  19. jeff says:

    >> tak tahu nak cakap i love kuantan ke tak sebabdah lama tak ke sana…:D

  20. syuk says:

    gadises kuantan i love gak hahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s