happy mother’s day

Posted: 11 May, 2009 in Uncategorized

pada mummy, Paridah Bt. Ahmad,

Faiz nak wish happy mother’s day … Faiz sayang mummy sangat-sangat … semoga dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik & masak sedap-sedap untuk Faiz ek …

satu-satunya anak lelaki mu,

FarEast

note foot : kan bagus kalau  mak aku pandai baca blog ……..

Comments
  1. k.e.r.i. says:

    oh, anak lelaki tunggal.
    huhu.
    selamat hari ibu.

  2. azahmael says:

    oh takpe, aku reti bace hahahah

  3. Iezah Azizam says:

    x pe… meh nak tolong bacakan…..

  4. haniframli says:

    btol2 sme la dgn my mom..
    bro lma xjmpa ney..
    rindu da ney wahhaha

  5. cik ecah says:

    aah..rafiqa.. die da p brussels..

  6. cak says:

    oh..ajarlah dia baca.

    fisheye…nanti la dulu bro. nak sebis air kon keta dulu..hehe.

  7. kalau dia tak baca blog pun… dia tetap tau ko sayang dia🙂

    hepi mother’s day!!!

  8. cik ecah says:

    die pegi 2 yers je.. okies.. u tak mo jumpe i ke.. da tak mo kawan ngan i ke?

  9. wannsscfs says:

    hehehehehe…apa lagi hanglaaa pi bacakan buat ibu tercinta…baca kuat kuat sikit…hehehehe

  10. ::: askm bro.. firt thing first happy mother’s day buat sumer..
    ::: terima kasih atas ucapan tersebut, mengingatkan kita betapa
    ::: besarnyer pengorbanan ibu terhdp setiap anak2nyer.. mungkin
    ::: ada di kalangan kita agak sukar mengucapkan ‘i love u’ mama,
    ::: sekurang2nyer panggilan telefon atau sms ucapan hari ibu ini
    ::: mengubati rindu mereka.. yep syurga seorang isteri terletak
    ::: di telapak kaki suami; syurga seorang anak terletak di telapak
    ::: kaki ibu.. salam sayang dari ReActivateZul..

    ::: [p/s]: femes bonda bro masuk website..😉 keep on shooting bro!

  11. cik ecah says:

    mlm ni pon bisa..

  12. Zati says:

    tidak mengapa ibu tak boleh baca blog, encik Fareast boleh wish depan2 dengan dia bukan?mau tersentuh tu beb..heee😛

  13. Anak lelaki tunggal mesti manja neh..😀 Ajar la mummy u baca blog. Mesti mummy u terharu baca entry ni.🙂

  14. dOd says:

    selamat hari ibu…..buat ibu faez gak
    Moga sentiasa di kasehi

  15. andaQ says:

    selamat hari ibu jugak.🙂
    btw ko bleh call mak ko.
    xpon suruh sape2 ajar die bce blog🙂

  16. mak aku pandai baca fotopages…hehee

  17. faried says:

    slamt ari ibu buat pn paridah
    sib baik mak ayah aku pndai bukak internet
    tp diorg slalu main games jer la =)

  18. yong says:

    ucapan yang ringkas..tapi sgt menikam kalbu aku membacanya…

  19. yiyani says:

    happy mother’s day to ur mom too..
    only boy yer.. manja neh.. hehehe

  20. wks says:

    Anak lelaki tunggal rupanya….Saya pun nak wish happy mother days..Hehehhee

  21. yang says:

    happy mother’s day.

    wow. patutlah manja. panggil mommy. lepas tu anak lelaki tunggal pulak tu.

    to all the moms in the world, happy mother’s day. buat ibu-ibu yang telah tiada, al fatihah saya hadiahkan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s