lots of love in april – taman botani, putrajaya

Posted: 4 May, 2009 in Uncategorized

kali ni aku ke botani park utk shoot satu family ni … masih dalam mood lots of love in april … ni pic terakhir aku shoot utk edisi lots of love in april … aku dan comrades putrajaya (ecah & aie) ada bersama dalam outing santai ni … heh! cuaca agak baik pagi tu … panas jangan cakap la … terasa lemak-lemak aku ni banyak terbakar dalam edisi kali ni … habis photoshoot, si ayah pada family ni mengajak dan membelanja lunch tgh hari tu tapi ditolak dengan perasan “Siot la ajak aku time aku ada keje lain” …. haha … memandangkan aku punya kereta tersadai dkt workshop disebabkan tayar aku ada gelembung, terpaksa la aku dengan comrades lain menolak pelawaan yang best tu … aku berlapar sampai kereta aku siap …

Comments
  1. andaQ says:

    bahagia je fmly ni ek..
    tp untung ko coz dpt mmbakar lemak2 yg berlebihan tu.πŸ™‚

  2. Iezah Azizam says:

    sonoknya dapat shoot 1 family camni meriah suasana….
    bila la saya nak ber3 ni… huhuhuhuhu kalau x leh la ambik gambo camni….

  3. Never been to taman botani before. Kalau tak gi jb last week dah gi dah wedding my friend kat sini. First time dgr org buat wedding kat taman botani. Mesti best. Suka 1st shot tu..πŸ™‚

    re: Mana u tau i ni baek? Hehehhee… ;p

  4. fiziskandarZ says:

    yup.. the title of this entry totally + utterly reflect the pictures!! the atmosphere of every single pix are just brimful with love!! i like!! i like!!!πŸ˜€

  5. haniframli says:

    waaa aku suke shot cmney..enjoy sgt2..

    errr ko bile lak nk bekeluarga..hikhikhik

  6. semakin mengganas kukujari faiz yek……hahahahahaha!!!

  7. jeff says:

    >> love is in the air lagi ke…?πŸ˜€

  8. re: Wahhh, mmg ikot instinct je u ni eh.πŸ˜€ I biasa2 je. Tatau la baek dr segi apa kan. ;p Mari movie!!!

  9. cak says:

    patot la ko mcm dah kurus sikit. lemak2 ko dah terbakar ya..hehe.

  10. yiyani says:

    alalaa.. sweetnye gamba family..
    laa ruginya tak gi makan org belanja.. kalo tak bleh mengganti kembali lemak2 yg telah cair itu.. hehehehe..

  11. kalau ada 5 photo shoot yg camni… konfem slim-melim si FarEast pasnih heh3

  12. Bob, umah aku pun penuh dgn love gak. Bila nak datang?

    http://syakirzainol.blogspot.com/

  13. k.e.r.i. says:

    bro, kalau ada masa, ym aku.
    sekadar mahu bertanya pendapat.

  14. Abah Along says:

    huhhhh………..menarik juga sudut2 tu….tapi faiz pakai wideangle ke…..

  15. aie says:

    kalau gua tau, mampus gua nak antar ahmoi blk arituh

    ciss…

  16. baning says:

    Keluarga bahagia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s