lots of love in april – Syed Mohd Halim & Siti

Posted: 29 April, 2009 in Uncategorized

sekian kali aku tag along & sing along dengan Yol (The Photographer) & Aie utk task yang baru … couple ni kami shoot dekat area the curve & taman tasik ttdi … macam-macam juga la kami buat, dari segi angle, tempat & paling tak tahan duk melompat-lompat depan public … haha … sampai kena sound the mak guard yang meronda dkt situ … “tak per, saya tutup sebelah mata, tapi shoot tu cepat sikit” sound mak guard tu … ffuuhhh! puas melompat, Yol mengadu sakit pinggang … ko tu dah tua Yol, sedar-sedar la sikit … haha … settle semua task dalam pkl 3 ptg … langit ada tanda-tanda nak hujan …….

Foot Note 1 : kenapa ko cari aku balik? bodoh!

Foot Note 2 : aku nak ke Melaka lusa tapi senyap je member-member aku ni … tak jadi kot?

Comments
  1. GLizZY says:

    ~Hoho, thnx atas ucapan gudluck..
    Biasala, perjuangan di hujung sem..

    (,”) Weih, picts mmg gempak.. Angle & Compo superb..

  2. cak says:

    bila masa ko gi the curve ni. pasal apa tak kol aku..dah dekat ngan rumah aku la. task best, pic pong best.

    ps – still…fote note ko (no 1) mendebarkan.

  3. aie says:

    design dah nak siap

    komrades!

  4. andaQ says:

    perghh..
    smart gile la pic ko..
    cantek!🙂

  5. ::: salam bro.. very2 niceeeee shots bro.. lovely! sukeee aku tengok
    ::: kreativiti dlm entry bro kali ini.. mmg biasanyer shot2 bro canteekk2
    ::: tapi kali nih lain skit ler, maybe faktor venue yg pelbagai & canteek ,
    ::: style angle yg bagus sekali, pasangan subjek yg sama2 menawan.. very
    ::: niceee.. apa2pon faktor jurufoto yg mengambil gambar yg byk menyumbang
    ::: canteeekknyer shot2 di entry ini.. kematangan bro yg semakin terserlah
    ::: terbukti dgn idea yg kreatif & pembaharuan utk idea lama, mmg menyuntik
    ::: semangat aku juga utk tiru2 [hehehe] idea lama tuh maksud aku shot di
    ::: cermin tuh, tapi bro perbaharukan.. aku penah gak buat, tapi tak jadi!
    ::: aku sukeee tul shot air pancut tuh [very good angle], cermin di jalan,
    ::: & kat lantaii petak2 dam tuh.. awesomeee bro! keep on shooting bro!
    ~🙂😀😛

  6. Iezah Azizam says:

    sukanya tgk gambo2 kat sini… cantik2… angel pun cantik….

  7. Waaa… Suma pic mengancam la. Suka tgk last pic tu. Best!!!🙂

    re: Huhuhu, kalau jd mmg esok mlm dah gi perhentian tp sbb member sorg ni tak gi kita pon tanak gi so member2 yg laen meneruskan percutian. Bole2, kalau berkesempatan bole bervacation. :p

  8. fauzi-maya says:

    arghh jeles sungguh tgk gmbr2 nih..rase mcm nak amek gmbr berdua balik.. erkk nanti shoot kiteorg bleh? hehe

  9. dirah says:

    melaka on. u yg senyap :p

  10. quizzi says:

    huhuhuh..pandai gak encik alimp berposing2 eikh… ;p ;p

  11. k.e.r.i. says:

    cantek cantek cantek
    sekian untuk komen aku kali.

    psst, kau pakai slr apa brand bro?

  12. mujur la mak guard tu bagi peluang……kena amik gambar dia sekeping tu bagi dia hepi sikit…

    Entryku kali ini

    Pergi memancing di tepi kali
    Terbit keringat membasahi dahi
    Menghadapi peperiksaan perit sekali
    Diberi percumapun tak ingin ku tempuhi

  13. baning says:

    “Love is in the air”
    “Lets make love, not war” …. Bob Marley

  14. di mulut dia ckp “tak per, saya tutup sebelah mata, tapi shoot tu cepat sikit”

    tapi dalam hati sbnrnya “diorg ni tanak ke amek gambo aku lak… huh kowang blom tgk akak ni posing lagi tawwwww”

    sweet kapel ni🙂 nice job!

    * ray of light tu sbnrnya takde, tgh eksperimen godek2 tutorial photoshop🙂

  15. yiyani says:

    alalala cute couple..

  16. azamustafa says:

    molek nih..
    pictures yg ada nyawa..

  17. wahhhh…cayarla adik akak ni….gbr makin superbbb…good job…
    leh la amik gbr akak n family(outdoor)…..hehehhe…

  18. compo pix last tuh cm smart bro..😉

  19. Zati says:

    setuju ngan encik radin..pic last ko sgt superb!! bila aku skrol ke bawah, gmba tu jadi makin besar..bila skrol ke atas…jd kecik..hebat giler ifek die!! kekek ;))
    aduiii..tgk muka lelaki kpd pasangan ini..teringat kekaseh lama..miahahaha..woo opss opss..;p

  20. fuhh

    cun giler gmb bro

  21. myoptometrist says:

    LOL! FarEast yang lama tak dijumpai..dan makin hensem sekarang😉 this is skulmate yg da lama gila tak jumpa!!!!
    great shots bro..makin terancam saya dibuatnya😀 all the best

    ~anuarsalleh~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s