lots of love in april – bianca’s birthday party

Posted: 21 April, 2009 in Uncategorized

hari tu aku tag along dengan Yol (The Photographer) & Aie (Partner In Crime) … kami bergerak ke McD Taipan Subang setelah sudah shoot di Putrajaya di sebelah pagi … kali ni aku meringankan perut pula ke Taipan Subang untuk photoshoot session … task kali ni melibatkan birthday party Bianca yang berumur setahun …  kacukan jepun cina membuatkan Bianca ni comel je utk shoot … alhamdulillah semua berjalan dengan baik … pic pun dapat, perut pun kenyang🙂

Foot Note : so damn tired

Comments
  1. mshafie says:

    Hehe..dah tua Yol..

    Gambo kat atas bumbung bangunan masa kat Kuantan tu best..

  2. nape tak hajak seklaik..
    Cd duk kt area subang gak..
    tu Azrulsham eyhh… kim salam kt dia..

  3. wanscfs says:

    hehehehe en CD yg selalu tak ngajak kita owang…senyap jer sejak kebelakangan nie…banyak job ke?anyway French Fries tue membuatkan perutku ini semakin lapor…..meleleh air liur aku tgk…lapornyerrrr…..waaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  4. LITTLESTARS says:

    memang best dapat shoot macamni…colourful…

  5. I suka amek pic kanak2.. Besh!!!🙂 Nice coverage.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s