happy birthday yol~!

Posted: 20 April, 2009 in Uncategorized

happy birthday pada member photoG aku yang sudah meningkat tua … utk info semua, yol dah 29! cepat cari girlfriend & kahwin wei! tak sabar aku nak jadi uncle and shoot kau outdoor … haha! pada siapa-siapa yang nak kenal toyol yol, boleh contact aku … haha!

Terpaksa stop upload pics lots of love in april, memberi laluan dekat birthday toyol yol.

Comments
  1. k.e.r.i. says:

    apsal cikeding je?
    tak macam toyol pun?
    haha.
    btw, hepi bday untuk encik toyol.

  2. idida says:

    hepi bday gak kat yol…moga cepat temu jodoh๐Ÿ˜€
    jemput arr dtg ke rumah sama kabob (panggilan nafisa utk uncle bob)

  3. wannsscfs says:

    Heppy besday to my nikonian friends…..Yol…walaupun x pernah jumpa tapi kita guna kamera yg sama(Nikon) hehehehehe…to fareast ko pon bila lagi?

  4. uish, yol dah 29 ke?
    dia nampak seperti baru 18 tahun.
    awet muda!
    hahaha.
    HAppy bday YOL!

    PS: thnks farEast datang fp aku, masa tengok cerite upin dan ipin kat alamanda aku nampak ko. ko tengok cerite same gak….haha. kantoi!

  5. Yol br masok 19 thn la faiz, hehhe.. Happy birthday yol!!๐Ÿ™‚

    re: I sehat2 sahaja. ;p

  6. GLizZY says:

    Muakaka, bday boy ni aku dh wish pn..
    Hampeh btui dia, tiap kali aku sms mst dia akan reply “Sory, sapa ni ek..?”..
    Agaknya klu 800x pn mst aku dpt soalan yg sama jgk..

    (,”) re: A’ah aku stdnt UniKL..
    Skrg tgh praktikal, pasni 1 more year to go..

  7. azamustafa says:

    yol dah 29 ke? aku ingat dah bapak budak tu hari..
    muka dia awet tua la.. mana ada awek muda topek? wakakaka..

    anyway..selamt hari tua yol..
    semoga cepat dipertemukan jodoh..amenn

  8. baayah says:

    hepi birthday to yol…….
    moga cpt bertemu jodoh yek….๐Ÿ˜‰
    begitu jg dgn tuan punya blog ni…heheh…

  9. cik ecah says:

    epi bday soyol~haha

  10. terharu ni abg faiz!!!!! hahaha!! tq2 kepada semua kengkawan….yup ,benar aku sudah 29 tp muka mcm sweet 22….x pecaya, jom lepak minum….hehehe!!!

    yela2….aku klua skang jgk p cari jodoh aku….dem!!๐Ÿ™‚

  11. ko duk selang bape kerusi je dari aku time tu.
    takut laa aku nak tegur kau.
    aku takut kena smack down weh… hahaha

    insyaAllah, boleh laaa jugak nnt aku join ko shoot2 nanti.
    kalau ko nak laaa kan.haha

  12. Ushar says:

    Baru 29………..ada banyak masa lagi. Hahahaha

  13. 29 tahun… masih muda & bergetah๐Ÿ˜€

    hepi besday yol !

    * takde gambo nk update huh3๐Ÿ˜ฆ

  14. ahahaha, aku mana ada dapat offer ape2 pun ler.
    takdek job wedding pun.

  15. cak says:

    setuju ngan ad+apex..maseh muda dan bergetah…hehe.

    hepi besday buat beliau.

  16. tue dah awok rupenye yekk.. koi ingat baya2 bob aje…๐Ÿ˜€

    http://syakirzainol.blogspot.com

  17. tue dah rupenye awok… koi ingat baya2 bob aje… bila nak dtg rumah koi?

  18. xelok maen kt kawasan letrik tuhh korang nihh…
    xbaek utk mase dpn yol…

    kpd yol, bukti pd kitorg semua, wakakaka…๐Ÿ˜€

  19. aku pergi kejap je, tu pun ade wedding, aku lupa dah nama chalet aku tggl…ada satu kedai makan yang hidangkan ikan bakar…kedai macam gempak, tumpuan ramai, tp service dia suck…jaga2 cik salmah๐Ÿ™‚

  20. Haahahah.. Kemain lg radin mencabar yol. Abes la yol kena keja keras.๐Ÿ˜€

    re: Fp akan diupload tp tatau bila. Takde gmbr menarik la.. :p

  21. hadapi dgn tenang jek…..hahahaa!!!

  22. Salam. pekaba? ingat sy lg?
    senang2 jemput cuci mata ke laman sy…

    hepi belated bday 2 YoL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s