kuantan aku & syakir tuju

Posted: 19 April, 2009 in Uncategorized

rindu aku dekat Kuantan. aku ke Kuantan dengan Syakir (Tinta Creative). pada yang tak tau, aku dengan Syakir satu office. cool kan? aku kesana untuk pasang satellite juga. lokasi kali ini diatas bumbung Wisma Sri Pahang untuk tujuan POC selama sebulan. lagi sebulan aku akan kesini semula. heh! kuantan ………..

Comments
  1. zati hanani says:

    far east…pic kedua tu sgt kool oke😛 macam sangat real haaa ekekeke =)

  2. haniframli says:

    hahaha..aku setuju la zati..sgt kewl..
    xgayat la ko lompat2 ats tu eyhh hehe

  3. salam perkenalan.. nice picture here…

  4. wa suke pix #1…..sgt kemas komposisi subjek dan warnanya….🙂 salute sifu!!!

  5. Sambil menyelam minum air lah ni ye…🙂
    Cantik pemandangan dari atas bangunan tu..

  6. gamba 2 supercool!

    awat biru sgt ni, x puas hati nih, heee

    pg perhentian bila?

  7. azamustafa says:

    tu dia..
    sapa bg kebenaran naik rooftop ni..bahaya tu..
    ehe..cun2..kaler compo best..leh ajar cari mengedit tak sifu?ehehe
    sy ni budak bru belajar..nak try improvekan skill sikit2..ehe

  8. Waaa, 2nd pic tu sgt cool oke!!! Mmg nmpk mcm your friend tgh pegang masjid tu.😀

  9. first pic mmg gambar hang best..compo menarik…hang p pasang satelit lagi ka kat perhentian? tempat dia mmg menarik compare to tioman…clear water habaq hang..kekeke

  10. nampak gagah perkasa lak aku mempusing tiang menara mesejid tu…

    http://syakirzainol.blogspot.com

  11. GLizZY says:

    ~Aikk..? Aku junior hng ka..?
    Hng batch dgn sapa..? Mike, AlloD, Am..? (,”)

  12. hang ni klu tak melompat tak sah…
    neway.. dah style baru editing nih…

  13. kak dOd says:

    happy birthday yul…
    macam aku kenal jer tempat ni east (HUHUHUHU)
    baikbaik kang kena karen tuh

  14. ::: [huhuhu] aku sukeeee pix no.2 tuh.. canteeekkk!!!
    ::: at the same time, kelakar [ekekekeke] good one!!!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s