lots of love in april – i love my sarah

Posted: 15 April, 2009 in Uncategorized

weekend lepas aku meringankan badan untuk menolong Yol (The Photographer) menghabiskan task Lots of Love In April dia dengan sepasang client yang berasal dari Seremban. agak teruja aku bekerjasama dengan Yol. bekerja dengan couple ni membuatkan semua task yang dirancang berjalan dengan sebaiknya. alhamdulillah. mereka juga tidak kekok memberi idea dari segi post dan tempat utk shoot. bertempat di Putrajaya, aku dengan Yol menghabiskan task yang dijanjikan. dari bangunan kastam, bangunan kehakiman sampai la ke Putrajaya Lake kami redah. bekerja dengan Yol membuatkan aku dapat mengorek ilmu-ilmu yang baru yang sebelum ini aku tak tefikir langsung. hope next time dapat tag along dengan Yol lagi. Aie tak dapat join session pagi tu tapi dapat jumpa Aie disebelah petang di Taipan, Subang (tunggu entry akan datang). mampu tak aku berhenti kerja aku sekarang dan join Team The Photographer? tunggu … insyallah …



Comments
  1. haniframli says:

    hohoh best la ko dpt tag dgn yol
    hhuhuu jeles2 hehe

  2. andaQ says:

    cantek la gmbr bro..🙂

  3. cak says:

    err..aku nak tag ngan ko plak blh??

  4. GLizZY says:

    ~Uiks, klu ini macam pnya Tag aku pn mau follow..

    (,”) Hehe, mmg br upload 1 jer..
    Coming up k, thnx anyway..

  5. perghh…
    thephotographer wanna be, ehehe…

  6. zati hanani says:

    abg fareast..bila saya boleh tag ngan abg fareast..ahahaha saya pon nak belajar hamek gmbo jugee…
    bawak laa saye..*ngan tak maluu nyee…ekekeke

  7. aie says:

    lu boleh bai..

    lu je tanak..

    hahaha

    cepat2 isi borang permohonan kat yol tuh

  8. baning says:

    Luvly work bro …. pengalaman kerja yang baik

  9. azrulsham says:

    sy nk tag dgn abg bole???😉

  10. cik ecah says:

    mentang2 la i takde camera kan.. jadi mmg jgn harap la kan nama i nak ada dlm senarai jemputan korang..huhu..kecik ati..huhu..sedey..huu

  11. tutcute says:

    kelihatan best.
    bwk la kami2 ni tag dgnmu, beb🙂 hehe…

  12. Abah Along says:

    la kreatifnya………itu yg org sekarang mau…….

    seronok p pulau ye……..

  13. Wahhhhhhhhhh… Bakal jd ahli the photographer ke ni? Caya la gmbr cun!!!🙂

  14. syuksharkawi says:

    pehh

    kamu skang x ajak aku yer hahaha
    cakap sama yol tuh

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

  15. jeff says:

    >> captures yg mantap gak ni bro…
    >> nicely done…

  16. fiziskandarZ says:

    saya adalah sukakan gamba reflection kat sunglass itu adalah besh nyer besh nyer!! i like! i like!😀

  17. Ushar says:

    Perghhhh….Main2 dengan Otai tuuu…..Caya la….Aku sbb dok jauh sgt, kalau tak aku pun tag sama..Hahahaha….

  18. wannsscfs says:

    bila kita nak kuar gi shooting sama nih!!! dge citer cik ecah dah sambar D90… dasat tu…hehehehehe

  19. pergh kje jalan je ko, each time snap keluar flash kan underwater ko…subject x leh dkt sgt…ak pun br shoot sekali, cuba a pki film slide lak, mane tau dpt gamba lomo

  20. ::: askm fareast [hehehe] apa khabar bro? sorry laaa lama menyepi..
    ::: baru ajer sampai ke malaysia nih jam 2.30pm tadi.. naik teksi ke
    ::: rumah then makan2 di rumah saudara sampai 6.30pm.. alhamdulillah
    ::: aku ok.. mmg jeleeeess tul bila masuk blog bro nih.. sumer gambar
    ::: canteekk2.. sukee tul gambar no.2,4,5,6 lawaaa leerr.. yg bestnyer
    ::: bro punyer gambar ialah fokus & angle yg pelbagaii.. tuh belom
    ::: citer pasal posting yg bawah2 nih.. pulau tioman yee? lagi laa jeles
    ::: aku [ekekekeke] sonoknyeerrr.. lawa leeerrr!!! akupon tak berpeluang
    ::: lagi shoot kat sana walopon dah penah pi! mmmm takperleerr..
    ::: [p/s]: awat nak berhenti keje? yg penting bro gembira pada masa
    ::: skrg & jugak masa akan datang.. insya-Allah, bro sentiasa berjaya..
    ~ keep on shooting bro!🙂😀😛

  21. LITTLESTARS says:

    OI….TAK AJAK AKU PUN….
    KITE SAMA2 MEREDAH LA…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s