tioman island – underwater

Posted: 11 April, 2009 in Uncategorized

morning guys! aku masih dalam mood nak swimmimg je … heheπŸ˜› ni pic aku underwater … senang nak handle camera underwater ni, tapi nak make sure pic clear & sharp mmg susah … ni saja aku dapat tunjukkan … cool kan? maybe one day aku sambar DSLR underwater cover … rm 2k … damn! too expensive! can buy another camera body … maybe one day … maybe … hoh! hoh! hoh!

Comments
  1. k.e.r.i. says:

    hebat !
    eh, ade eh dslr underwater?

  2. yiyani says:

    huiyoo kewll.. mana gambar nemo…

  3. xde gmbr mat saleh pompuan yg pakai bikin yg di shoot dr dlm air???
    huhuhu…
    plz la post klo ade gmbr camtu…
    plzzzz…

  4. jeff says:

    >> siap underwater shot lagi…
    >> mantap bro…
    >> tak pergi lagi jauh ke…?:D

  5. azamustafa says:

    pergh..
    underwater dah tuh..
    ni set camera yg underwater(mcm handphone underwater)jugak ke?ahaks
    ********
    re: best tu layan tioman..x ada pencuci mata ke?awek2 sana? ahaks

  6. aie says:

    kaye seh brader nih dah bole beli body underwater proof

    yeah yeah! haha

  7. idida says:

    huiii lamanyer berperap kat tioman….xbalik2 lg ker?

  8. Hamboiii dr satu tmpt ke satu tmpt dia pegi. Mmg padat btol la aktiviti u ni kan. Jealous ni!!πŸ˜€

    re: Heheh, kalau i ada dgn shasha that time bole la dpt berckp kejap. Jd ke order shirt? ;p

  9. azrulsham says:

    abg faiz ni serba boleh la……kagum tgk pix underwater ni….jeles xyah cite aa…

  10. cik ecah says:

    tu la abg yol.. terror betol abg faiz ni..

  11. cak says:

    hoho..best wei. aku nak tgk gmbr ikan, xde ke. ikan kembung ke, ikan kekek mak ilai2 ke, ikan flowerhorn ke, bilis ke, sardin ke..xde ekk??

  12. LITTLESTARS says:

    alamak….jeles aku macamni….
    cantik ooooooo

  13. re: Wahhh, pegi holiday disponsor mmg best tu faiz. Baek sungguh sapa yg sponsor tu kan tp kenapa pegi sorg je? T-shirt tu harus la i tau sbb i dgn shasha bekerjasama.πŸ˜€

  14. andaQ says:

    wah..
    cool la pic underwater..πŸ™‚

  15. helmiyani says:

    perghhhhh!! mmg lain dari yang lain…pengalaman yang memang tak bleh dilupakanπŸ™‚ saya berenang pun tak pandai…hihhhi

  16. sama model ngan kamera aku ke beb? underwater 35mm…

    sok2 sure dpt dslr underwater ko, uyeahhh!

  17. ::: LAWAAAAA LAAAAARR!!! tension siot tgk org amik gambar dlm air..
    ::: mmg expensive cover dia.. tapi beli ajer lerr olympus yg boleh
    ::: selam tuh.. hargapon lebih kurang sama [ekekekeke] sukee aku
    ::: tgk gambar nih!!! awesomeeeeee + jeles.
    ~πŸ™‚πŸ˜€πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s