tioman island (day two & day three)

Posted: 9 April, 2009 in Uncategorized

alhamdulillah hari ni dah masuk hari ketiga aku dekat Tioman Island ni … dah macam jadi sebahagian org pulau dah … cewah! haha … penat snorkeling pagi tadi masih tak hilang lagi sampai sekarang … aku ada shoot pics underwater td, hope pics semua clear … so aku bley upload kt sini … heh! rindu pula aku dekat KL … tapi tak per, keje punya pasal … layan kan dulu mood dekat beach ni … hari ketiga aku dekat sini, blackout agak lama juga … nasib baik angin tiup kuat tapi tanda-tanda nak hujan tak adala pula … sebab tu baru sekarang aku dapat update wordpress ni … tunggu eletrik ada balik … citer pasal snorkeling ni, aku pegi ke Coral Beach tadi … subhanallah! cantik batu karang & ikan-ikan dekat situ … susah juga nak shoot ikan ni … sensitif sangat … paling menakutkan ada obor-obor yang besar dia aku rasa ada la besar bola futsal … kurang asam betul, menggelupur aku sampai terlepas camera … nasib baik camera tu timbul balik … fuuuh~! layan internet kejap, lepas ni aku nak tido sambil merancang program untuk esok … heh!

Comments
  1. andaQ says:

    wah..
    snorkeling tgk dasar laut sgt bez!
    nx week aku g phntian smggu..
    nntkan la ek..๐Ÿ™‚

  2. andaQ says:

    aah..
    tgh on9.
    ade ym bro?
    g phntian besar kalo xsilap.
    g sane sbb ade aktiviti..๐Ÿ™‚

  3. andaQ says:

    oh yeke..
    aku g sane 18-23 nie.
    so xtaula smpt x ketemu kite..๐Ÿ™‚

  4. haniframli says:

    kemak!! seyes aku jeles..arghhh sengsaranya aku!!!

  5. aie says:

    sampai hati hang tak bawak cek gi sana….

    wuwuwu

  6. cikzati says:

    ahehehe menggelabah btoi anep neh๐Ÿ˜›

    seronoknye kalau jadi ko ketika ini kann…jalannn ajer weyy…best2๐Ÿ˜›

    next pulau mana?heee

  7. LITTLESTARS says:

    YEA..YEA…..
    FAR-EAST JALAN2 SAMBIL BELI OLE2 UNTUK AKU….
    HAHAHAHAHA KAU JANGAN LUPA TU…AKU TUNTUT….
    bUTIK TU BUKAN AKU PUNYER LA….bUTIK TU MAK ANDAM YANG PUNYA…
    AKU KASI SHOOT JER EVENTS PEMBUKAAN BUTIK DIA N PRODUK YANG DIA ADA…

  8. best nyer…
    tapi sayang aku xde duit nk g jln2…
    huhuhu

  9. idida says:

    sian syakir dpt ikut sekerat jln jer…lenkali la kut…ngk gambo2 kat cni mesti dia ralat abis tuh๐Ÿ˜€

    uwais pica sihat dh…pehtu abienyer lak..skrg ni umminyer lak

  10. syuk says:

    terbaekkk!

    nantikan trip sipadan weh haha

  11. baning says:

    Pulau ni mmg cantik ….. lama dah aku tak ke sini, lebih 10 tahun dah.
    Aku ingat nak kembali lagi untuk shot keluang berterbangan kala senja di bukit kembar tu

  12. last aku pegi tahun 2003..nampak gaya nak kena gi lagi ni…best wo…snorkling…

  13. cak says:

    kejap kat sabah, kejap kat brunei, kejap kat tioman..ko ni kat mana sebenarnya bro..hehe. repeat2..repeat saja.

  14. fauzi-maya says:

    ya ampun…ni yg aku terbakar nk gi bercuti neh.. ko kalu jadik host jalan2 msia sure buat org teruja weyhh… gmbr2 sgt mengancam as usual…;)

  15. peijan says:

    weh ang keja apa weh asek jalan ja.. demit.. jeles aku.. aku tak puas hati.. huhu…

  16. jeme says:

    best gler bleh g makan angin..

  17. k.e.r.i. says:

    *jeles dengan kehidupan seorang network engineer*

  18. GLizZY says:

    ~Wow, mmg best la dpt p Tioman ni..
    Aku je blum penah merasa p sana..
    (,”) Thnx for sharing, lagi2 ada port ala2 Cyber Cafe tu..

  19. beshhhh beshhhh beshhhhh tioman sebuah pulao yg beshhhhh

    * nak gambo ikannnnn๐Ÿ™‚

  20. k rose says:

    layan wide sajer nmpak???
    best ek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s