Tioman Island

Posted: 8 April, 2009 in Uncategorized

now aku dekat Tioman Island … berjalan je aku lately ni … letih tapi seronok … cantik juga area ni … batu karang semua cantik-cantik … makanan murah!makanan favorite aku kat sini nasi goreng ikan paprik … mmg sedap … fresh pula tu … kata owner kedai isi ikan tu isi ikan baracuda … korang sampai sini korang try … 1st day kt sini aku tak jalan banyak … sampai pon dah dkt pkl 8 malam … perjalanan naik kereta dari kuantan ke mersing pon tak hilang lagi penat … so tak larat nak type banyak … jumpa esok di entry baruπŸ˜‰

foot note : Internet dekat sini RM10 sejam … pergh!

Comments
  1. wannsscfs says:

    wahhhhhh berjalan sakan nampak……bilalaaa agaknyer dapat aku menjejakkan kakiku kat pulau itew…hehehehehe shoot gambar awek mat saleh tgh bersidai satu…

  2. k.e.r.i. says:

    alah, takde hal la seploh ringgit sejam pun.
    gaji riban-riban.
    haha
    kerja + jalan2 + amek gambau = terbaik!

  3. jeff says:

    >> tioman mmg best bro…
    >> kalau ada kesempatan mmg nak ke sana lagi…

  4. cik ecah says:

    nnt kite nak p honeymoon kat sini kan…?hahhaaa..kimeks..u balik bile a?
    ada suprise unt kamooooooo..haha

  5. fareezkario says:

    bejalan je keje ko ni..g la tolong mak kat dapo..haha
    aku ni terperangkap kat dalam sekolah ni..naik buntu da otak aku ni..
    geram siot nak hapdet..huhu

  6. andaQ says:

    rm10 sejam?
    mak aihh..
    mhl gile..
    huhu..
    slmt berjalan en fareast..πŸ™‚

  7. baayah says:

    wow, bestnya ke pulau tioman…
    akak blm penah sampai lg….
    InsyaAllah, bakal sampai……….πŸ˜‰

  8. wanoridz says:

    hahaha, padan muka yg sorang lagi tu takleh ikut

  9. azrulsham says:

    dem x ajak!! xnk kawan dgn awak lg….i hate u!!! (emosi)

  10. haniframli says:

    demm
    bejalan lagi
    arghhh tensen aku tgk ko keje bejalan je
    arghhhhhhhhh!!!

  11. aie says:

    gaji byk beli la brotben woi!

  12. wanoridz says:

    satelit tu ko takleh buat mobile ke? Letak atas belakang
    sia-sia laa keje pasang satelit internet

  13. kak dOd says:

    salam east
    wow kat Tioman ke
    syoknya
    apa yang terbayang teringin nak tengok sunset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s