i’m back

Posted: 31 March, 2009 in Uncategorized

at last aku berada di semenanjung juga … alhamdulillah … letih jangan ckp la … rasa nak rest je satu hari ni … heh! aku balik umah, adik aku pula tak ada … ke Mesir, holiday kata dia … bestnya student zaman skang ni … cuti semester je semua ke oversea … tak per, she deserves that … aku tgk siang malam study je … patut la 4 flat last semester … alhamdulillah … senyum je ayah & mummy aku dkt umah … at least ada something yang boleh dibanggakan … esok aku minta cuti kt boss … rehat …

ni apis member aku keje imegresen dkt Miri … byk tmpt dia bawa aku jalan-jalan … thanks bro …

end of story

Comments
  1. wannsscfs says:

    hahaaaa balik jugak ko akhirnya……nanti leh kita jelajah sarawak plak…tmn negara bako & rumah panjang…..aku gi sana x sempat nak wat apa pun..jadual pack giler…..

  2. azrulsham says:

    jom lepak makan…..ade cite best ni

  3. cik ecah says:

    aah..ada cite best..jom lepak..

  4. jeme says:

    >>dah bleh komen dah, x prasan mase publish

  5. cikzati says:

    takpe beb..blk letih pon puas hati..merata dah jalan tuu…bnyk pengalaman dah kumpul😛

    ahaii adik becuti kt mesir..lagilaaa meriahh..uish kalau dah dapat 4 leper, mak ayah pon rasa tak kesah kalau nak habis duit utk anak…kan?hehehe

  6. andaQ says:

    anep tu kenal dr skolah rndh lg..
    mmg sentiase jumpe die kalo cuti..
    yup2..
    i’Allah khmis-ahad nie ade kt kl..🙂

  7. GLizZY says:

    Uiks, ada kt KL x ni..?
    Bole lepak, sambil2 curi skill photography tu.. (,”)

  8. Finally pulang ke kampung halaman jua, hehehe…

    re: Shasha yg disebut2 oleh org seri kembangan? Kenapakah? Teng teng teng…😀

  9. haniframli says:

    beb..aku g sn ats urusan kerja huhu
    shot org konvo..
    bro ble maw TT lg ney..
    rindu da kt ko ney huhu

  10. azamustafa says:

    hah..dah balik pun..

    jom futsal sekali ngaan yol tim ayam serama tuh..ehe..

    re: nice pictures..best siut gi jejalang ni..ahaks

  11. phalinn says:

    jauh berjalan bro…bawak apa buah tangan untuk aku?

  12. k.e.r.i. says:

    selamat pulang ke semenanjung.
    ahaha.

    re : agak da keje tu. bidang yang lebih kurang sama, tapi apsal lu leh jalan-jalan bro?
    gua jeles!

  13. jeff says:

    >> welcome bro…:D

  14. shabihan says:

    best giler r…jalan2…walau wat keje…janji jalan…n fully support yg penting… bila la aku nk terbang ke tempat org nih…weh…aku dah hidop balik dah…

  15. ::: alhamdulillah welcome back bro.. aku perasan trademark self-potrait bro,
    ::: mesti pandang sebelah kiri sikit, kan? [hehehe] apa projek terbaru plak?
    ::: [re]: resort yg aku duduk tuh, mmg dekat dengan gunung arong, rasa mcm
    ::: tak sampaii 1km pon, cuma gunung arong nih tidak mencanak tinggi, tinggi
    ::: nyer landai, so climbing mudah sikit.. nak kata berbukit bukau, aku kira
    ::: bolehlaa, tapi sumer bukit rendah & landai mcm gunung arong gak..🙂

  16. Ushar says:

    Sakan nooo berjalan….hahahaha
    Apa khabar Bro?…..Lama tak singah sini.

  17. idida says:

    senin selasa ni ke kuantan buat apa pulak kamu?

  18. acai says:

    eleh, cakap adik, diapun asyik jalan je,hahahaha..:)

  19. shabihan says:

    thanks menjenguk aku…kat Moment Capture…alhamdulillah…sehat wal afiat..org study, aku tua2 baru nk study…processor dh x compatible dah…hehehe…tp kalau mkn angin…buleh lagi r… lepas ni nk merantau ke mana lak??

  20. haniframli says:

    bro sabtu ney free??
    tt jom..bird park with cd kaki foto, cik zati, glizzy..

  21. haniframli says:

    hr sok dlm kol 10pg ke..okay?

  22. haniframli says:

    no phone aku..012 655 7114

  23. klo aku jd boss aku xlulus cuti ko…
    kasi buli ko sket…
    hahaha…

  24. maya amir says:

    waduhh..waduh.. berjalan2 ye kamu.. teruja sungguh tgk gmbr2 di limbang..brunei.. pergh… menarik hati neh..;p

  25. tutcute says:

    amboi byknye pics dia gi oversea…. jeles jeles jelessssssss…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s