60 earth hour

Posted: 25 March, 2009 in Uncategorized

usaha kecil anda akan membawa perubahan yang besar kepada bumi ini. begitulah usaha setiap negara mengenai global warming sekarang ini. dengan hanya memadamkan lampu dan brg eletrik di rumah, kita hanya bergelap selama sejam sudah memnunjukkan bertapa kita sayang dengan bumi tuhan ini … sama-samalah kita menyokong usaha ini pada March 28th 2009 pada pukul 8.30 malam … kegelapan ketika itu membawa cahaya kepada kita pada masa akan datang … insyallah …

Comments
  1. cikzati says:

    ye betul..sama-sama kita padam lampu kipas…segala suis yang ada…start enjin kete..pastu jalan2πŸ˜›

  2. cikzati says:

    belumm..wkakakaa..susah kalau dah waktu tido tunggang tebalik neh:P

    dah macam chat pulakkk…

    ahahah :))

  3. fiziskandarZ says:

    yeaahhh!! another 3 more days!! kalu satu rumah could save 1 hour.. haaa kalu 1000,0000,000,000 rumah alangkah manyaknyer impact.. besh besh besh.. anyways, bro saya guna camera compact jer semua manual stitchingπŸ˜›

  4. saupix ahmad says:

    ya sama2lah kita padamkan lampu dan yang sewaktu dengannya. pastu g jenjalan macam cik zati tuh..

    re: bermain ngan tekstur dikala suka2 jer.. bergantung kepada pelanggan..heheheπŸ™‚
    kat blog tuh hanyalah paparan untuk tujuan art dan menarik pelanggan dan penggunaan tekstur dalam pembikinan album hanyalah sedikit…πŸ˜€ hehehe

  5. andaQ says:

    yeah..
    thnks bro..
    aku rajin jgk tgk page ko nie..
    anep ade jgk ckp2 psl kamo..
    cume sgn nk komen..hehe
    btw..ur pics superb!
    yeah..support earth hour!:)

  6. GLizZY says:

    Marila sama2 tgk KLCC padam jgk that day..
    (,”) Yup, that bride from N9..

  7. GLizZY says:

    Toning tu kena rajin2 main color balance..
    Hue, Saturation pn sume kena jaga jgk.. (,”)

  8. Marilah kita saksikan umah sapa yg terang pada waktu itu, hehehe.. ;p

  9. ::: salam bro fareaest.. its good to know ramai rakyat malaysia
    ::: support kempen dunia nih.. [huhuhu] sonok plak rasa, nak tau
    ::: mcm mana jadinyer bila hampir sumer rakyat malaysia tutup lampu
    ::: pada tarikh tersebut.. aku tengok kat youtube bandaraya sydney
    ::: begelap serentak.. very nice.. bro pon nampaknyer dah awal2 kuar-
    ::: kan entry 60 earth hour nih yeh, pix pon bergelap pakaii pelita
    ::: [hehehehe] kelakar.. aku sukee bila bro edit 2 muka sama tuh..
    ~ vote earth!πŸ™‚πŸ˜€ 8)

  10. jeme says:

    huhu..nak kena padam lmpu pasang lilin gak nih..pastuh amek gmbr..we support 60 earth hour
    >>mana ada bnyk job..tu semer amek gmbr suka suki je

  11. acai says:

    bro, malam tu ada AF kan..aku rasa byk gaklah orang tak padamkan lampu,for sure..
    member aku yg gila tu ckp taknak support benda ni..
    bagi orang2 spt tu hiburan lebih penting,huhu

  12. marila ramai2 kite bergelap…
    yeahh!!!

  13. k.e.r.i. says:

    bro, ade photoshoot kat ampang sempena earth hour 2009 ni kan?
    deym, aku tak angkat slr lagi.
    takleh nak join.

  14. jeff says:

    >> jom sama sama jayakan…
    >> by the way…
    >> ada bola tak time tu…?:D

  15. rienaYumi says:

    semat dol gambar ko….tabik laaa…

    aku mmg join earth hour nih…confirm aku tutup segala suis kat bilik aku nih…sbb aku nak nengok cam ner IOI bergelap…aku kat IOI tyme tu nnt…πŸ˜€

  16. baning says:

    Entah lah ….. aku tak percaya pun pada effeknya. Kita padam lampu sejam tapi pasang air cond sepanjang hari, pecut kereta di jalan raya dan buang sampah merata rata!

  17. syuksharkawi says:

    cepat la balik weh
    layan same2 bergelap gulita agar hati ku gumbira

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

  18. peijan says:

    jom tutup lampu!!

  19. azamustafa says:

    pack betul jadual ko bro..
    best tgk leh jejalan tangkap2 gambar ni..
    gambar2 pun chun!
    sila beri tunjuk ajar! hait (tunduk jepun)

  20. baayah says:

    sama2 la kita memberi sokongan……..πŸ˜‰

  21. support earth hour..πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s