suatu petang …..

Posted: 23 March, 2009 in Uncategorized

dua orang remaja (remaja abisss) sedang kelaparan dan bercadang melantak ayam penyet di satu kedai yang agak famous dikalangan kami … heh! perut bergolak minta diisi penuh … berikut kejadian selepas hidangan sampai …

aku : “pergh! nampak sedap nie …”

member aku : “tu la … bismillah …”

kami start melantak sakan … tiba-tiba member aku sound …

member aku : “bro, tawar gila sup”

aku melirik tepat ke muka member yang asyik menuang & menghirup ‘sup’ yang dimaksudkan …

kah! kah! kah! berdekah aku gelak …

aku : memang la tawar, tu air basuh tangan la bongeks!”

tersedak member aku … potong stim terus member aku nak makan … terus order nasi putih baru …


foot note : air basuh tangan tu di tuang didalam mangkuk dan di hias dgn limau dan daun sayur … limau dan daun sayur tu digunakan utk menghilangkan bau dkt tgn …

Comments
  1. cik zati says:

    ahahahah giler kesian kt mmber yg hirup sup tawar tuhh!! haduulaaa…. :))

  2. idida says:

    khakhakha..terpedaya kawan tuh…hiskkk mesti korang dh basuh tangan dulu kan

  3. jeme says:

    huhu..knape konpiussss???

  4. Littlestars says:

    hahahahahaha kelakar giler kawan kau tu….
    re: g la bro… tengok2 design..Aku ada try gak hantar kat dia…
    malas nak fikir ler..Soh dia design..tak sabar nak tunggu hasilnyer la ni..
    kalau meletop ble ler aku hantar kat dia lagi…

  5. wannsscfs says:

    hehehehehe…..nak kena saman nie tokei kedai pekena customer…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s