warm up

Posted: 20 March, 2009 in Uncategorized

kasi warm up dulu before turun berpogo di tengah lautan manusia esok … SUNBURST! akhirnya … preview video dari MAXIMUS baru2 ni untuk HOT Fm Big Jam di Danga Bay, Johor.

kasi korang yang tak pergi SUNBURST ter’bakar’ sikit tgk video ni … hari tu aku jumpa Jonathan Davis & record dkt studio dia org … hahah

foot note : esok ada Hot Air Balloon dekat Putrajaya … RM10 kalau nak naik … cool bila berada diatas … heh~!

Comments
  1. cik ecah says:

    ecece.. yeye jek promote hot balloon..skali u baekkkknye mengulit mimpi..:P

  2. k.e.r.i. says:

    bro, ahad aku g putrajaya tengok belon panas.
    nanti tembak aku eh.
    haha

  3. ::: i loveeeee korn!!! betul ker bro jumpa dia kat studio dia? hmmm!
    ::: [hehehe] apa2pon mmg beshhh sunburst nih.. sama gak dgn big jam..
    ::: apa2pon aku mmg tak pi pon [ekekekeke] jauh leerr.. beshhh gak yeh
    ::: ada belon panas kat putrajaya.. rugi gak tak naik [kalo dekat dgn
    ::: rumah] once in a life time! yeahh.. amik gambar belon tuh ye bro!!!
    ~ keep on shooting!πŸ™‚πŸ˜€ 8)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s