huh?

Posted: 15 March, 2009 in Uncategorized

pelik aku semalam …

bertubi-tubi aku dapat msg …

ckp benda yang sama …

ada yang simpati, ada yang maki² …

aku bingung jap …

4 – 1 ?

apa tu?

4 – 1 = 3 …

tak kan korang tak reti mengira …

nak aku tolong kirakan juga ke?

sampai sekarang aku bingung …

semalam layan AF …

lagi best …

hantar sms AF Undi banyak² …

dari aku melayan sms yang merapu suruh aku buat kira² math tu …

giler …

AF Undi~! AF Undi~! AF Undi~! AF Undi~!

bodoh laaaaaa …. lalalalala

Comments
  1. syuksharkawi says:

    terlalu manis untuk tengok
    terlalu sedap untuk tak tau

    ape cer layan AF weh

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

  2. jeff says:

    >> ref bukan setakat mental…
    >> ref berat sebelah…
    >> ref makan suap…
    >> ref kayu…

  3. JZ says:

    LIVERPOOL!LIVERPOOL!Hahahaha..

    belum ada jodoh tuk kita btemu..huhuhu

  4. cik ecah says:

    ekekekekeekekkkkeeee…. kala lattuuuuuuu…hakhakahakhakhak..layan AF kununnnnn…

  5. wannsscfs says:

    hahahahaha nie sumer pasal bola laaa nie…..

  6. blahla…
    liverpool xkan mng klo pengadil bagus…
    wat the fuckla liverpool…
    dhla sponsored by carlsberg…
    dh mmg terang2 bende tu arak…
    ade lg yg nk support liverpool tu…

    p/s: glory glory man united!!!

  7. aie says:

    yang sweetnya team gua menang 4-0 la plak pada malam yang sama

    kahkahkah

  8. k.e.r.i. says:

    lalala.

    sebab 4 yang keramat tuh la abang ipar aku kehabisan duit.

    haha

  9. azrulsham says:

    ayat org kalah mmg selalu mcm ni……nape la korg sume bodoh p sokong team ayam (man utd)….xpercaya team kamu tu ayam….tgk kt fp aku…pengakuan ikhlas dari owner blog ini…..hahahahahahahah!!!

    bravo liverpool……

  10. yang says:

    i kaya-raya mlm tu.🙂 cukuplah utk angkut crocs satu.

  11. nasib baik aku sokong km naza

  12. cik zati says:

    kacak sungguh ler liverpool malam tuh!!

  13. azamustafa says:

    aha..
    kekalahan yg diranchang..
    org tak tau FA England terpaksa bayar MU utk kalah seteruk tuh..
    bukan apa, nak bagi thrill la sikit org2 serata dunia tgk..
    kalau tak sure org kat sini layan Liga M balik..kekekeke (
    ayat2 membina moral sendiri)

    p/s: biasa la bro kalah menang..aku pun kena jugak sms bertalu²

  14. Littlestars says:

    apa cer faiz oi?????
    sudah kalah ma……
    lalalalalalala gumbiranya aku….

  15. fareezkario says:

    hehe..men boling lg bgs..jom..

  16. wawa says:

    tu sib baik bola xleh nak AF Undi..kalau tak sure kau AF Undi gak kan…hehehhehehehe

  17. jeff says:

    >> baru menang satu game je…
    >> title belum tentu dpt lagi kat liverpool…
    >> biarlah depa nak seronok sangat…
    >> si luncai terjun dengan labu labunya…
    >> biarkan…
    >> biarkan…

  18. Littlestars says:

    faiz…jom menyibukkan diri malam ni dekat mc’d the curve damansara at 9pm..
    ada design@produk baru untuk custom album….

  19. Littlestars says:

    msg aku beb….aku tak ad no fhone kau…
    hehehehehe

  20. cak says:

    kat mc’d the curve..ada makan2 ke??

  21. haniframli says:

    mmg kacak liverpool mlm tu..
    manCISter agak tetekan wahaha

  22. fiziskandarZ says:

    hohohoho! rooney buleh cakap melayu kaa? besh besh besh😉

  23. cik ecah says:

    owhhh..ok.. jom layan hot balloon..jom laaaa.. kalo nak naik..10rm je perhead.. tapi awal pagi la.. bob de guru nak p..

  24. cik ecah says:

    so, when u wanna hand over de camaera n thumdrive to me? mlm kang?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s