hotfm big jam

Posted: 2 March, 2009 in Uncategorized

kekentalan 3 anak muda dari segi fizikal & mental tanpa mengira wang di wallet membuatkan mereka ke Danga Bay, JB dalam masa 2 jam setengah … aku, Mc & Kimie … kali ni aku shoot dkt HotFM Big Jam … sambil shoot boleh melaksanakan misi sepinggan dua nasi beriyani gam superb dkt JB … crowd memang ramai malam tu … dari muda sampai la yang dah berumur … 30 artis membuat persembahan utk event nie … even hujan lebat, mereka juga kental seperti aku berhujan sampai la hujan berenti duduk depan stage … ada yang head banging, ada juga yang mengumat ngamit mulut mengikut bait² lagu yang dimainkan … sejuk² hujan mcm nie kena tunaikan hajat suci utk makan nasi beriyani masih tak dilaksanakan lagi … perut mula berbunyi tgn pula  standby dkt shutter, takut² terlepas scene menarik atas stage … show malam tu pon not bad … kadang² ada  juga aku lepak² dkt khemah artis dkt backstage … sempat la borak² dgn Faizal Tahir, Lan & Bakri (Meet Uncle Hussein) & Rich (Estranged) … tgk gelagat Stacy, Bunkface, Elyana & lain² … aku keluar semula lepas turn Mawi abis … sorry, aku mmg tak layan Mawi … haha … aku tau org Danga Bay mesti tunggu Mawi buat show … heh~! tukar topic … show malam tu habis pkl 12 … balik hotel layan Party Hot FM kejap then terus kemas brg & blah ke KL semula … rekod 2 jam setengah perjalanan masih dpt dipegang … sampai KL“$#!t!!! Nasi Beriyani Gam!!!!”


Comments
  1. cik ecah says:

    wahhhhhhh….. dahsyat gilerrrrrr

  2. cak says:

    fuhh..mmg kental!!!

  3. wannsscfs says:

    bila masa plak aku bukak wordpress…ada owang guna nama aku ke?kena check ni

  4. Fuyyoooooooooooo…. Tabik spring la!!😀 Siapakah erin itu? Comel orgnya. ;p

  5. jeme says:

    huhu..2jam30min memang satu rekod..
    >>nti bleh la try restoren tu..bes gak la..marinate dia memang superb

  6. kau mmg gile…
    hahaha…
    menjawab soalan ko berkenaan gunung nuang tu…
    jln die same je mcm nk pegi sg congkak…
    bezanya sg congkak ko amek simpang kiri tp gunung nuang ni ko kne straight smpi ke hujung jalan…
    nnt ko akan nmpk pintu gerbang kaki bukit gunung nuang…
    jgn lupe bg name kt polis seminggu sblm naik gunung ek…

  7. kak dOd says:

    salam fareast
    waduh dah lama kak dilla x singgah sini
    paling menarek shhot dekat Batu caves tu east
    marbelles
    bila nak amik gambar kapal terbang tu east????

  8. aie says:

    tak ajak seh

    btw, gamba ko memang tahap sifu

  9. punk5hitam says:

    tq east sudi menjengah pondok buruk punk5hitam…aku mmg masih baru lagi bro…tgk pix hang mmg power2…minta tunjuk ajar serba sikit dari hang…sayang x da rezeki nak jumpa masa thaipusam ari tu…nanti kalau aku turun KL aku roger korang…kalau korang pulak yg ke utara ni kasi roger sama aku…insyaallah…

  10. whoaa… gempak beb… caya2…

  11. DQ says:

    wahhhhhhhhhhhh.sifu gituuuuuuuuuu😉

  12. cik zati says:

    uihh siap dapat tag lagi…best woo..mesti dok baris depan nyer laaa kekeke…

  13. jeff says:

    >> kalau mcm ni, otak yang jem pun boleh hilang jemnya…:-d

  14. azrulsham says:

    sifu!!!!!!!!!!! kecik ati sy sbb sifu x ajak sy…..sy tau sy lemah bab foto….berilah sy pluang dan tunjuk ajar utk jadi mcm sifu…

    pix2 sgt best!!!!

  15. nurul says:

    hi FarEast : kenal peveyhack yerah. awk photographer gak ker? selalu tgk nickname nie komen kat fotopages capturing emotion@faiz@atoie🙂

  16. azamustafa says:

    arghh..dtg jb lak tuh..
    aku kat jb la sifu..
    kalu tak leh la turunkan ilmu2 senapang sepam dua..
    ahaks

  17. nurul says:

    oooo atoie tu orgnyer rendah2. abang ada wat shoot outdoor mcm pre wed ke?

  18. nurul says:

    bang ada contoh2 pre wed atau post wed yg abg shoot. nak tgk contoh laaa🙂

  19. peveyhack says:

    thanks bro.. coz sudi singgah blog baru aku…. nanti kita toget sama2 orait

  20. nurul says:

    tak byk laa bang dah tgk dah previous entry. ada contoh yg lain tak?

  21. haniframli says:

    wahahaha
    jauh ko bejalan eyhh
    xpe2 aku bls blk t hahahah
    btw best la bro all those pix
    jeles~

  22. aku hampir ingatkan gambo yg last itu adalah artis jugak ~

    gambar2 anda sgt menariks… berbaloi datang jauh2🙂 . bior betul 2stgh jam je!!!?

  23. yeah~ gambar anda mmg rawkk~~🙂

  24. meorjay says:

    Salam faiz
    Wah! Semakin meletops2 dgn gambar2 yg power
    Lama tak jumpa faiz dan kwn2 yg lain
    Bulan april abg meor agak free
    So, bolehlah kita ber-tt masa tu ek😀

  25. azamustafa says:

    masalahnya sifu,
    aku pun tak tahu mana yg ok nasik beriyani ni..ehe..

    takpe, bagi aku servey2 dulu..dah tau nanti,
    leh layan GAM tuh..

  26. peijan says:

    g tak ajak weh.. nak ikut gak..😛

  27. ske faizal tahir😀

    RE: bkn xnak updet
    tp cbuk r
    ngan cs2 ada prob
    pastu mggu dpn ada test
    mne nak study sjrh, fzk, add math
    tensyen!!!

  28. k.e.r.i. says:

    2 jam?
    lebih kurang la masa aku amek nak g shah alam.
    haha!

  29. wahahaha

    mmg KENTAL!!!

    hahaha

    nice shoot bro

  30. saNi says:

    jom kuar ahaha Leh tunjuk ajar camner nak wat kaLeR amaT besT giNi..2jam stengah jB – kL.. chai ya La…ehhehe syok nye picha2 nie..

  31. maya amir says:

    uishhh org jb pun tak gi tgk hot fm big jam..sungguh kental ye;) gmbr2 mmg beshhh;)

  32. hidd says:

    gambar sgt menarik!

  33. ::: wasssupp2 fareast?!!! hulamak mmg cuuuunn giler lerr koleksi gambar
    ::: kat bigjam nih.. buat kat johor plak tuh [ekekekeke] tak tahu aku!!
    ::: band best2 plak.. ayooo takper leerr, kalo ada kaki mmg dah join
    ::: hangguk kepala kat danga.. amacam JB, ok tak? [huhuhu] mmg musim
    ::: hujan laa bro.. ada hikmah jugak aku tak datang.. traffic kat sana
    ::: lagi teruk drpd KL [hehehe] oklaaa danga, boleh layan lerr, tak byk
    ::: tmpt melepak yg awesome kat JB nih.. lain ler KL.. apa2pon tabik
    ::: spring kat bro, gambar mmg cuuunn.. awesomee!!!
    ~ sapa mawi?😀🙂 8)😛 [hehehe]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s