self portraiture

Posted: 17 February, 2009 in Uncategorized

serious lately nie aku tak ada idea nak letak dalam wordpress nie … tapi tangan aku gatal nak menaip juga … adakah nie syndrome aku akan stop berkarya? cuba² juga aku nak mengarang, ending masuk draft je … tak pula aku nak publish … lantak la … owh~! kalau ader rezeki aku nak sambar Tokina 11-16mm 2.8 secepat mungkin … ada saper² nak belanja aku lens? heh~! tak belanja lens, belanja movie pon ok … hahah …

peace, love & respect

Comments
  1. jeff says:

    >> idea beku ke…?😀
    >> kalau tak boleh fikir tak payah paksa…
    >> memang tak menjadi punya…
    >> relax…take a puff or two…
    >> lepas tu dah relax mesti on punyalah…
    >> itulah petua saya…:D

  2. haniframli says:

    wahahaha
    ko jgn gtl nk stop lak..
    aku trik prot ko t
    wahaha

  3. ecah says:

    eh..encip bukan da lama benti sap kok ke?
    merbagaya kesihatan la ncikkk…hha

  4. wannsscfs says:

    hahahaha…ala..ala.. rarindra nih!!!…apa aktiviti terbaru ada nak gi memana ke?

  5. garang siot muke…
    i like…
    aku ade updatela…
    bukan kt fotopages tp kt blog aku…

    http://tukangbuatsushi.wordpress.com/

  6. Littlestars says:

    hui…jangan nak menggatal stop plak…
    aku terajang kau karang….
    dah tak ada idea sangat kau buat macam diari pun ble…
    semua cite kau update..ha!!! kasi letih cikit lorrr….

  7. Stop smoking takpe tp tak yah la nak stop update ye. ;p

    re: Terasa diri ini seperti celebrity pulak bila guna perkataan impian nak jumpa cik ayu ni, hahahhaa..😀 Ouh lg satu, joanna & co tu bkn live band. Dorang indie band seangkatan la dgn pesawat ke MUH ke robot asmara dan laen2.🙂

  8. berkepul2 asap tuh.. bahaya utk kesihatan…

  9. cak says:

    merokok itu nikmat..haha. takde idea..ko letak pic ko hari2 pon takpe bro.

  10. k.e.r.i. says:

    huk aloh.
    gambar berasap jugak ko letak bro.
    bagus2.
    kita sama spesies.
    haha

  11. jeme says:

    perghh..smart gler gambar ni..nikon or canon?

  12. azamustafa says:

    huh?
    mulut keluar asap..mcm naga tuh..
    jgn tidor lagi naga..byk lagi makanan kat luar ni..ehe

  13. yaR-t says:

    perrgghhh….gaNass tuu

  14. syuk says:

    teruskan berkarya
    sambar banyak2 2.8 lenses wehh

  15. fareezkario says:

    ko nak sambar lense tu?sambar la cepat2..nanti leh aku dekat2 sebelah ko..nak usha lnse ko..aku xnak pinjam tp aku x menolak la kalau ko nak pinjamkan..hehe

  16. ermm..
    bro, 12-24 f4 lg sharp dr 11-16 f2.8 kalo ikut pengalaman aku…
    sekadar pendapat…😉

  17. baayah says:

    nk stop berkarya???
    x pe, rehat dulu…..bila dh ok, br la berkarya semula….😉

  18. azrulsham says:

    sifuuuuuuuuuu!!! pandai bergurau la sifu…..mana mugkin xde idea…..sifu letak satu smile kt blog ni pun sure ramai komen bagus!!! try aa….

  19. folio sivik,
    psl perayaan di m’sia.
    tankz:D

  20. zara7696 says:

    nice one! smokey giler! hahaha.

  21. pergh…smart siot..chare²…cam fogging nyamuk aedes ja..kekeke..lawak ja wei

  22. Littlestars says:

    bila lagi nak menghupdate kau ni????
    betul2 berenti ker???

  23. amer says:

    haha smart2.. cam kenal jer gmbr nih bro..
    jgn stop bkarya.. teruskan usaha.. yeah

  24. merokok membahayakan kesihatan bro

    weee

    hahak

  25. saNi says:

    hahaha ok per idea ade jer kan…Lens idaman gak tu..jom berusaha..😉

  26. azrulsham says:

    update la sifu!!!!!! byk tunjuk ajar diperlukan ni fuuuu!!!!!!

  27. cik zati says:

    permintaan ramai nehh..

    update laa cepat😛 hikhikhik

  28. cik ecah says:

    asal tak update…?

  29. maya amir says:

    mmg betullaa.. kiteorg pun gilak tadak idea skang.. mls betul nak hapdate ape2..
    http://photokita.blogspot.com

  30. aSk says:

    fuh berasap~~🙂

  31. shiemz says:

    Uishh..aku hengat ke jnggut ker td.. skali asap lokok da.. keke… bro gambar kat flat tue santek kalu bat gothic…. shiem suker gak nak try…. huhuhu.. anda berani? (tanya pada diri sendirik)hehehe

  32. fiziskandarZ says:

    perrkgghh xder idea pun gamba adalah sebegini cantik sekalik.. saya adalah sungguh tabik🙂

  33. haniframli says:

    fuhhhhh..
    de habuk kt blog ko ney
    aku tlg tiup
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s