crocs rocks my smelly socks

Posted: 12 February, 2009 in Uncategorized

just bought my 1st crocs in kuantan …

will buy another crocs next month … thats’s for sure~!🙂

thanks to Yol & Aie for inviting me to do the outdoor photoshoot … especially Yol …

gosh~! got ‘sumthing’ in my pic (refer to my last entry~!) Damnshit~!

have to go … ZZZzzz (meremang) …

p/s: tu la Aie, aku ckp jgn pegi flat tu … Heh~!


Aku …

Aie …

Yol (From The Photographer Team)

Comments
  1. azrulsham says:

    beb….lu da mcm cover CD beb…..serius lu bole pegi jauh ni…..x perlu hadir kelas aie ni…..aku jek g kelas aie…..

  2. aie says:

    guru besar belum habes membebel lagi nampaknya…

    ko mulut jgn masin mok! dia dtg dlm tidor nnt baru tahu!

  3. aku baca entry ko ni tgh2 subuh, gamba bwh 2 mmg de pocong ke? seram aku tgk…

  4. wannsscfs says:

    hahahaha…dah mcm ala ala kukubesi nie…best best aku suka tgk gambar yg mcm nie satu hasil seni lain dari yg lain…nanti leh bagi tunjuk ajar ekkk!!!pocong tue tul ke atau ko tambah jer…heheheheh jom kita gi jumpa dia nak?

  5. haniframli says:

    yeahh wlcome to the crocs crew..
    aku nye kale oren hikhikhik

    seyes beb aku xnmpk pe2 bro..
    kt pix yol 2 ke??

  6. ecah says:

    heyhey.. dtg umah mlm ni.. lepaks

  7. Crocs rocks!!!! Kita pon ada satu mary jane. Mmg nak beli lg 2, hahah.. Tunggu ada warehouse sales la kalau nak beli 2 tu kan.😀

    re: Bila ek nak jumpa secara live? Ermm… Nnt la kita lepak2 bersama2 dgn cik ecah skali.🙂

  8. incik yol pn ada kaa…

    ni bley buat penggambaran main cover movie nih, tiga sekawan DoReMi, ehehe…

  9. tulangikang says:

    belum lagi bz sikit la ni…dah beli d90 ker

  10. jeff says:

    >> minat crocs juga ke…?😀

  11. wah..lame den tak donga cite dah Far east ni..makin malatop kimera ye!agak2 bole ke nakjoin geng korang nak blaja?hehehe

  12. a.r.i.e. says:

    where is the sumthing?

  13. wks says:

    Nice CLS bro….Guna remote trigger ker bro……Apa jenis ? Canon ker third party…Apapun nice CLS….

  14. walaweh…
    ko jugak yg posing paling best…
    yang len xbest…
    paling xbest aie…
    posing mcm dok kt opis…
    ade bakat ko ni jd model…

  15. aie says:

    ko jeles orang tak ajak kutuk2 pose aku pulak haha kecoh!

  16. idida says:

    mcm nmpk sesuatu gak kat pic entry sblm tuh…tp xberani ckp lor…ritu dh bukak dh blog ni time mlm syakir tado kek rumah…meromang tongkuk den tu xjd nk komen…ahahhaha

  17. aie says:

    tak ah

    18-200 VR pinjam

    smart jugak bokeh dia wlaupon f5.6

    jum la kite tontong duit beli nak tak?

  18. ayu sungguh aie posing..cam model iklan sofa je..hehe

  19. cik zati says:

    flat maner ni wey….tgk dr gambar cam kool abes…plus menyeramkan😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s