the sounds of yesterday …

Posted: 10 February, 2009 in Uncategorized

baru² nie shoot wedding … nak buat gothic … aku pegi dengan dua org photographer … Aie & Yol … wedding nie Yol yang punyer … aku dgn Aie tag along sahaja … nama pengantin Nazlin & Anuar … thanks pada Yol sebab berjaya buat aku gatal² kena gigit nyamuk … nyesal pula pakai seluar pendek … Yol yang nak pegi flat pekeliling nie … penghuni flat nie semua dah pindah … patutnya dah lama roboh flat nie … tapi entah la, sampai sekarang masih gah berdiri … time masuk flat nie, dup~! dap~! dup~! dap~! kedengaran jantung aku yang diselang seli bunyi perut aie yang lapar balik … keadaan suram membuatkan aku lagi kental untuk shoot pics terbaek … bersepah dalam nie, tu yang menambah gothic nya falt nie … boleh tgk la penghuni sebelum nie tinggalkan barang yang dia org tak nak … mcm sofa, beg baju & botol kicap tak buka lagi pun ada … lain kali, tinggalkan la LG 49″ LCD TV ke … best sket aku nak rembat … heh~!

p/s: sumpah kalau sorang aku tak masuk flat nie~! next time repeat bawa costume gothic …

Comments
  1. fareezkario says:

    waa..de cahaya keluar dari beg itu..adakah itu namanya magik?haha
    or doraemon tertinggal laci ajaib die..hehe

  2. fareezkario says:

    eh..cube ko tgk tingkat 2 tu..cam de pocong la tgk dr atas..betul ke?

  3. azrulsham says:

    kami jumpe CJ7 masa ni!!!!! lens aku yg rosak2 dia bole repairkan…..thanxxx CJ7!!

  4. jeff says:

    >> kalau ada org yang tinggalkan lcd tv saya pun nak…:D

  5. aie says:

    lu orang tengok camna otai tangkap!

    best of 2009

  6. fareezkario says:

    tingkat satu tu…mcm de kelibat je..tgh2 sebelah kanan cket..

  7. tutcute says:

    erk… yang kelibat tu mmg ada ke, atau ko edit ni?
    bagitau la…

  8. Kalau ada plak tetiba terjumpa blank cheque bagus gak kan.😀

  9. ecah says:

    emassss??? harta karunnn??? kepak ayam?? haha.. ke CJ7 dalam beg tu..

  10. azamustafa says:

    jangankan CJ7.. CJ8 mungkin ditemui disini..
    GOTHIC abes..

  11. re: Jgnkan studio, camera dan segala equipment pon bole ditambah lg.😀 Life as usual and am doing just fine. Gempak shots skrg ni ek. Kipidap!!!🙂

  12. aie says:

    tau pon takut

    haha

    ala cepat la antar mok!

  13. undermysin says:

    a a…wah..seram sungguh gambar itu..huhuhu

    *orang cakap kalau kene kejo dengan pocong .. ko lari selang seli sambil tanggalkan baju dan seluar😛

    *kini sudah berpindah ke blog sendiri , jemputlah ya? http://blog.undermysin.com

  14. saNi says:

    ade ape daLam beg tu bercahaya tu..mcm seram je uhuu..gempak..

  15. azrulsham says:

    oooo….mmg pocong tu tgk kita la beb…..aku nk tegur aritu tp better buat diam jek….kang korang x syok plak nk layan shooting….

  16. real or edit pocong tingkat satu tuh?

  17. kawan baru ko ke weh kt tgkt 1 tu??

    weee

    siot..

    x ajk!

  18. cak says:

    fish…ini betul2 ke cobaan ni weh??

  19. Pergh! kira kuat juga la semangat korang nak masuk ke flat tinggal tu yer….
    Kalau aku, tak de la… Lalu situ pun aku tak nak..
    Bukan apa, takut ada yang ‘menumpang’..

  20. haniframli says:

    wahahaha..
    aku rs die ekot ko blk..
    cube ko tgk dlm beg tamrac ko 2
    ade ko yg tesesat hehe

  21. syuk says:

    mantap bakk nyer brade kite nihh
    editing power skang ni..SIFU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s