thaipusam

Posted: 9 February, 2009 in Uncategorized

seawal 5.45 am aku bgn utk pegi shoot dkt batu caves … mak aku mesti bangga aku kawan dengan Ecah & Aie … bangun sebelum subuh … Syuk sampai pkl 5 am pagi tu dr terengganu tuuu … semangat btol dia … tak mcm Yol, sampai kesudah tak nampak batang hidung … haha … jgn marah Yol … sampai sana, kiter org shoot la gelagat manusia² kat sana … aku pon join berarak sama la … lepas abis ‘shuffle’ kat tmpt perakan tu, kiter org terus gerak kpg baru … lunch kat sana … time kat batu caves, aku jumpa Zami & anak didik si Aie, Amir (kalau tak silap) … aku kesana dengan comrades putrajaya … Aie, Ecah & Syuk … Captain Botak tak dapat datang sebab ader futsal … hampeh luuu … aku pinjam Botak punyer SB800 … haha …

P/s: outing dengan dewa DSLR … cool~! esok ada outdoor photoshoot (wedding) dengan dewa² photography … Aie & Yol, jumpa esok pkl 9

Comments
  1. cak says:

    hoho..ko pon gi gak ke. tak terserempak plk ngan ko. kak ecah pon ada.
    aku pon dah update pic kat sana..periksa ia keluar!!

  2. aie says:

    oh dewa fareast!

    semua orang jum kasi ombak sama dia…

    power seh gamba ko bile la aku nak mencapai tahap macam ko ni

    hahaha

    see u tumoro!

  3. saNi says:

    aLa La nak itot..nice shot La..bestnye..

  4. wow dewa!!

    haha

    cit

    apsl aku x nmpk korg weh??

  5. haniframli says:

    wahahaha
    how come aku bley xjumpe ko smlm
    demm kewl..
    taw la bnyk cmera skang
    hahahk

  6. fareezkario says:

    aku nampak ko smlm..ko meyorok belakang patung besar tu kan?kat situ je ko leh nyorok..haha..
    nice captured beb..da pakai dual system skrang makin ligat la ko..hehe
    aku de hapdet gak..tp aku letak cket je..terjah..

  7. wks says:

    Tahun nie tak dapat nak amik gambar thaipusam…kalau tidak memang tak lepas…..Apapun gambar2 hang makin hari makin cantik dan menarik…teruskan…

  8. shiemz says:

    Umah aku dekat ngan Batu Caves pun x pg..hehehe…. tingin gak nak pegi tapi xde geng lak… sebab aku bukan otai…kekekke

  9. khairilmustafa says:

    wahaha

    tula

    apsl la x jmp korg

    haha

    kteorg de kt sne dlm kol 8 smp 12

    weee

  10. azrulsham says:

    kalo da nama mahadewa, amik ape pun hot shots!!! lu amik dewa ratnam (gold color) tu pun da hot!!!!

    sori aa, mata x lepas nak bukak pagi tu….tido kul 5

    p/s : nama pengantin nazlin & anuar….layaannnnn!!

  11. mshafie says:

    ooohhh..dasat pic nyer…

  12. aie says:

    oh lu declare perang dengan gua…

    baiklah baiklah

    sila tunggu >=)

  13. syuk says:

    otai sial lu nye shots!

    gamba 2nd last tuh smart har har har har har har har

    ampun kan aku penunggu gua! ;p

  14. Mazri Rock says:

    dah tak sesuai dah empayarcanon..kena tukar empayarcanonikon pas ni..huhu

  15. meorjay says:

    Salam faiz
    Wah! Seronoknya bila dapat join merakamkan peristiwa sebegini
    Keinginan abg meor nak join memang ada, tapi last minute dpt job plak.
    Takpe..len kalilah nampaknya
    Huhu..mister lapan puluh sihat?😉

  16. pic² mmg hebat gilaa.. aku teringin gak nak pi tp geng tarak.

  17. ecah says:

    wahhh…dah isyhtihar perang ke ngan aie babe? haha

  18. wannsscfs says:

    lorr…kok enggak di ajakin gue…..nie enggak boley gini nie…sialan lu…hehehehehe hampeh tak ajak aku pon…

  19. re: Memula dorang tak sporting pon. Malu2 nak beraksi2. Dah lama br la masing2 tunjukkan true color, hehehe..😀 Ermm, tak gi pon thaipusam ni. Malas nak bersesak2 di kalangan mereka, huhu.. ;p Gambar power!!

  20. chare chare sial gmbr ko…
    sejak pakai nikon lg power r…
    fuh…
    berpeluh aku tgk gmbr ko…

    ni blog gua
    http://tukangbuatsushi.wordpress.com/

  21. re:aku g ngn anep,fareez,yemz n peq…

    ko xde ym ke?
    ni ym aku long_jack104

  22. syuksharkawi says:

    haha,,siot..silap window lak aku komen ;p

    aku cakap gmba ko smart faiz!

  23. ad & apex says:

    oishhhh nice shot!!!
    kitaorg pun ada gaks menyelit di celah ribuan manusia masa ni. first time ngambik gambo thaipusam, panjat sampai gua teratas. emosi mereka tu mmg natural, yg menembak pun lagi la excited kan?

    ~ jom intai kami😀
    http://memorabilia.fotopages.com/
    http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz/
    http://www.flickr.com/photos/mymemorabilia/

  24. baayah says:

    salam fais….
    cantik la gambo2 kt batu caves ni….kt teluk intan ni bln april nanti br ada
    sambutan thaipusam ni…..akak pn cdg nk snap gambo dorang tgh cucuk tu…heheh…

  25. baning says:

    Nice coverage la bro!

  26. cikgu_anna says:

    hai..
    canteknya pics time nih.suka tul pi time thaipusam.
    penah la pi masa ngajar gombak last 2 years.er
    pics maha hebat,teruskan! suka nak nengok…

  27. BRO,
    pinjam gbr no. 3 tau!
    nak ltk dlm folio
    tankz😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s