hati kering atau duit kering?

Posted: 4 February, 2009 in Uncategorized

hati aku kering hari tu membuatkan duit poket aku kering bulan nie … haih~!aku dengan selamber menyambar Nikon D80 … skang aku dah ader dua system … canon dgn nikon … gila tak aku? memang puuuunnn keje gila …

p/s: boleh pinjam duit korang?? 😛

Comments
  1. Ushar says:

    Pergh…..main 2 system tuh…Dasat…dasat….
    AKu still dgn CANON lagik….Ada duit, teringin gak nak sambar D700 ka…
    Tu pun kalau 5D MarkII kalah dgn D700 la……heh..heh

  2. jeff says:

    >> dua dua kering tak bagus la…
    >> sama lah mcm kering idea…
    >> tak mahulah itu mcm punya…:D

  3. haniframli says:

    wahahah
    mne d90 beb??
    lens pe ko pki??
    huhu sje g btu cave
    thaipusam kn
    hukhuk

  4. ecah says:

    belikan i satu d80..bley?
    hikhik.. tu la pasal.. aie jiwa kacau skang..huh..

  5. saNi says:

    semua2 pon nak upgrade nie..uhuu anyway http://enciksani.wordpress.com/ dah diupdate.. thanks..

  6. yg penting bro, walaupun minat tapi tak sampai mneyusahkan dirimu sampai tak ada duit nak makan atau hutang yg menimbun. namun kaqlau dikau hepi, daku juga tumpang hepi.

    Entryku hari ini

    Burung terbang berkawan-kawan
    Hinggap singgah dipohon bacang
    Rindu sungguh fp ku tuan
    Kerana hilang tidak dirancang

  7. aku nk ucap tahniah diatas kemasukan ahli bru utk persatuan nikonian…
    hehehe…

    ni blog aku http://tukangbuatsushi.wordpress.com/

  8. Wahhh.. Sangat masyukkk la incik fareast ni skrg. Dah bole slumber sambar je D80 tu. Harga bkn 2-3 ratus pon, huhuh.. Anyways, cik ecah cantek berposing. Eh, gmbr pon cantek.😀

  9. aie says:

    arghhh! syal la ko dah angkat D80 ke?

    ciss tak tunggu aku takpe nanti aku nak berlagak dgn kau juga!

  10. Belladonna says:

    hye..gamba kat fp sy tu gune byk layer..bertindih2..
    cantik gamba2 kat page awk🙂

  11. ecah says:

    yeahh…cik ayu..cik ecah kan hot..haha

  12. shiemz says:

    aLAaaa..skrg jer kering..pasni masyuk la tuh…. hehehe:D

  13. husmira says:

    fuh…. tuhan anugerahkan anda bakat… god picture… minta tunjuk ajar..

  14. yaR-t says:

    faR-east…lama tak dengar citerr…waaHH dh ada D80 tuuuu…..manTTapp!!…respek la boley guna 2 system skali gus….kitorg baru sambar D90 for 2nd camera ehehe…biLa mau OuTing?🙂

  15. a.r.i.e. says:

    wah, nak pinjam sen.
    boleh, pinjam sat canon ko.

    haha!

  16. littlestars says:

    dua2 aktif bro… gunakan apa yang ada…peluang yang datang…
    so dua2 tak ada hal.. hehehehehe

  17. azrulsham says:

    nk lepak?? ok je kalo kena gaya…

    p/s : mujur hang xde pix muka aku….kalo x mst koyak poket aku…hahahaha!!!

  18. wannsscfs says:

    wahhhhh ala ala hdr gitu…menarik….boleylaa ajar..

  19. syuksharkawi says:

    x sound pun dh angkat d80 hahahha
    aku terus lurus di jalan canon

  20. lain kali kalu nk menyambar tuh tgk2 dulu.. kan dh kering.. ader rm x tuh nk mkn..

  21. azamustafa says:

    kena kering…
    lepas kering baru PADU..

    risktaker!kena kering! ahaks

    p/s: silaberitunjukajar..

  22. wannsscfs says:

    hehehehe ada gak aku member geng D80…baru best…

  23. aie says:

    weh braderr aku baru dapat payment

    ko tengah kering kan?

    mari mari aku belanja tauhu bakar haha

  24. ecah says:

    nape u tak ajak i lepak skali??

  25. aie says:

    alah aku kat shah alam la beb

    jauh tu

    haah, kenapa kau tak ajak ecah?

    carik gaduh dengan ecah kau ni faiz!

  26. rohe says:

    weh bob ko panggil aie tu kpoe eh…
    pastu ko lak po panggil faiz tu bob eh…
    korg kawan ye rupenye…
    aah bagos sgt la tuh hahahahaha…

  27. FarEast says:

    rohe : ko kenal aie ke? kecik btol dunia

  28. aie says:

    cilaka kenapa budak sekolah aku yang sekor ni pon boleh terlink sekali kat sini?

    haha

    weh bob tak shoot thaipusam ke?

  29. cak says:

    huhu..tahniah2. gila..memang gila.

  30. haniframli says:

    jom la bro kite g btu cave

  31. idida says:

    meh ler tolak 1 system tu cni for FREE!

  32. aku pun takde duitt, cemana nak bg pinjam.. hehehe..

  33. rahami says:

    smart bro editing HDR lu bro.
    terbaik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s