majlis cukur jambul

Posted: 3 February, 2009 in Uncategorized

weekend lepas aku ke kuantan … 1st time buat job cukur jambul nie … ada yg ingat aku tukang cukur jambul tu (refer pada entry lepas) bukan aku tukang cukur la … aku nak shave janggut aku sendiri pon terkial-kial … heh~! ok back to our topic … mmg challenging amik job mcm nie … maklumlah, tak pernah aku shoot event mcm nie … aku try juga … kalau tak sampai bila aku tak blajar dari pengalaman … malam sebelum tu punya la study nak amik mcm mana pics tu … tapi esoknya satu haram apa aku planned last nite tu tak jadi … haha … terima kasih pada makchicks marhaban yang tetiba renjis air dekat lense aku … mmg aku terharu … tanpa makchicks tersebut, sudah pasti lense aku byk dust … ceh~! pandai la … cepat² aku lap lense aku … tak lama lepas tu makchicks tu naik syeikh … di renjis air tu lagi merata-rata … dia lupa kot hari nie majlis potong jambul … bukan wild party … haha😛 penat aku meng cover camera … haih~! alhamdulillah semua ok … malam tu layan bola pula … Man Utd menang lagi … heh~!

Comments
  1. syuksharkawi says:

    mana lagi gmba laen beb
    ada simpan lagi tuh hahaha

  2. kak dOd says:

    salam east
    kak dilla bayangkan hang cukur janggut:-) hehehehe
    lar jauhnya perjalanan ni erk
    namun quality photoshoot sungguh menarek
    senapang baru ka?

  3. glory glory man united…
    walaupn ko xde pengalaman dlm shoot gmbr2 cukur ni…
    tp pd aku for the 1st timer ko dh wat yg terbaik…

  4. DQ says:

    hey babe.
    thanks for being there.
    thanks for being the family’s photographer.

    you did a job well done even when i dont knw a thing about photography but you did good!

    hugsss.xx

    p.s: please take more pictures of us all together. would love to make a collage or something.heee😀

  5. DQ says:

    oh.the dramaqueen is here😉

  6. FarEast says:

    From Admin :

    DQ, please put your blog’s link, so i can check your blog too … stalker~! wahah … jgn marah DQ

  7. DQ says:

    you wait up.ill continue blogging soon.as of now, no mood to write write but will eventually have one back up again. it will be private though and dont worry, i wont write long notes on phones or have Q&As as it is too complicated for myself.haha. you will just get the link from me.hahahahahhahahahh.

  8. FarEast says:

    from admin to DQ :

    x best la kalau bg straight … br challenging ;P

  9. DQ says:

    you very cody.
    less complicated less time wasted. time is money.

    hahahahahahaahahhahahahahahahhh.nnti lah when i have the mood to write, ill start up.

  10. sye rse makchicks tu,
    minat kat kamoo!
    bahahaha:D

  11. stitch says:

    bob: ko xde gamba makchicks yg merenjis2 camera ko ke bob?

    DQ: sgt over ok hahahahahaha…weiii time is not money la…time is life🙂

  12. FarEast says:

    stitch : aku x ader la pic makchicks tu … hahaha

  13. DQ says:

    stitch= roHEHEHE.

    time is definitely life.agree.tick tock tick tock tick tock.

    i over because i learn from roHEHEHE the dramaking~ wheee~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s