outdoor photoshoot

Posted: 27 January, 2009 in Uncategorized

26th Jan 2009 aku dengan syuk, botak, aie, ecah & adek pergi ke ladang ternakan UPM dengan penuh semangat especially aku … dalam sejarah aku sampai paling awal … pkl 9 dah terpacak dekat pintu masuk ladang tu …  masa utk berubah kepada seorang yg punctual … heh~! syuk, ecah & adek sampai tak lama lepas tu … ecah & adek beli breakfast utk kiter org pagi tu … melantak nasi lemak sesuap semilan, botak dtg … pengantin dtg around 10.00 am … memulakan aktiviti photoshoot bila semua dah ready🙂 puas berguling atas rumput, melompat sana sini, panjat bukit & terpijak taik lembu (aku la tu ….) kimeks punyer lembu, tak ada kesedaran sivik … semangat aku nak sambar D90 bertambah … bila malam tu lepak², si botak jadi tutor ajar aku editing  photoshop … tunggu geng, aku sambar system baru … heh~!

end of story

Comments
  1. fiziskandarZ says:

    bro.. gamba2 semua adalah sungguh menarek nyer i like! i like! [ semua macam cantik tatau nak pileh mana yg personal fav.. ] macam kat salzburg tuhs.. besh besh besh.. anyways selamat pengantin baru kepada pasangan. sama cantik + sama padan.

  2. lawa dowh wat outdoor kt situ…
    shot ko kali ni pn mmg best…
    ditambah plak dgn langit biru sbg background…
    cayalah…

    p/s:mau join nikonian ke?hehehe…

  3. aie says:

    ape ni bob? mana gambar kami? >=(

  4. haniframli says:

    santekkk
    aku xde
    spoil btol2
    repeat beb
    hukhuk
    aku da ttp fp
    so pki blog je la

  5. fareezkario says:

    weh..repeat..gua xde dalam nih..
    nikon plak ke?chare beb d90 tu..aku da try pakai 3 hari..gian aku..

  6. baayah says:

    weh, cantik la photoshoot outdoor ni…….
    pengantin pn cantik…sama padan mcm pinang dibelah dua…😉

  7. da lme xsinggah cni,
    he3… ske gbr no 2, sgt ijau!
    ni shoot kat upm ke?

  8. maya amir says:

    umang aiii… hah, ape lagik..sambar cecepat d90.. belum d90 pun dah gempak sehhh..tabik spring aku:)

  9. cak says:

    alhamdulillah..tercapai gak hasrat ko yg lama terpendam nak ke situ…hehe. awan gemawan dan langit membiru itu sungguh indah. editing pon cantik. err..taman layang2 tu kat kepong, along MRR2 nak ke Batu Caves. kat situ pon cantik wat outdoor mcm ni.

  10. jeff says:

    >> magnificent shots bro…
    >> nampak cantik …

  11. cik zati says:

    ahaii haii..orang lain semua dah sampai kat ladang upm ni..aku jer blom wey…jeles haku aaaa!!😛

    aisey..ingatkan ladang ni bersih dari segala najis..rupanya ada merata ek…hehe🙂 kata ladang ternakan..😛

    matahari tengah naik sungguh ni kan..bape lame jer korang lepak sana?mesti panas kemain nii…huhu

    aku suka pic 3 dari bawah =D

  12. wannsscfs says:

    tuelaaa memasing mcm tak bermaya jer tahun 2009 nie…bilaa nak beraksi lagi nie..organiselaaa satu prog…..windulaaa kat ko…hehehehehe ecah apa citer…?

  13. ecah says:

    cik ecah sihat ni ha cik wan..makin gebu ni ha..kehkeh.. yeahhhh..bak kata aieee… mana pic kamiiiii???:P

  14. Woooooooo.. Gambar suma tebaboooooooo.. Awesome shots la faez. Ni blom sambar D90 lg ni. Adoiii laaa, bila la bole shoot kat sini gak ni. Haihhh…😀

    re: Suspend sekadar tang title je, hahaha.. :p

  15. abu uwais says:

    Salam,

    Aku dah boikot Fotopages – Made In Israel.

    Kami dah berpindah ke rumah baru

    http://syakirzainol.blogspot.com
    http://ididaaziz.blogspot.com

  16. tulangikang says:

    iot bro…wah dah amek shot kawin tu….cun la, ader masa singgah la aku punyer web, kalau ko tak kenal aku..aku budak bmi gak, kalau ko tgk muke aku ko kenalnyer…aku pun la ni pakai d90, superb siot….

  17. syuksharkawi says:

    sudah mau tuka system kawan gua nih
    haha
    aku tetap bertahan beb!😉

  18. k rose says:

    wahhh.. i like… sume ok.. lighting, composition, ada feel…

  19. saNi says:

    wah meNaRiks ..ade aktiviti2 nak itot LeH..ehehha

  20. mcm dh lame je aku x singgah sini..

    hahaha

    demm..

    g upm x ajk!

  21. tutcute says:

    Assalamualaikum🙂
    cool pix. amboi2… byk job skang yeah… tahniah😀
    dah sambar nikon pulak? mengapa? sedang stress ke? hehhe… apa pun, all the best, bebeh!

  22. buttersln says:

    entry yang menarik…aku suka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s