Sunburst KL 2009

Posted: 24 January, 2009 in Uncategorized

yeah~! sunburst kl kembali~! event yang aku tunggu² selama nie … bukan aku, tapi ratusan peminat music seluruh malaysia … menampilkan band² dalam & luar negara … bermacam lagu, rentak, genre & mcm² lagi … semua berkumpul di satu tempat … mana lagi kalau tak sunburst kl 2009 … dgr citer Red Hot Chili Peppers & Foo Fighters ada … dua² fav band aku … hopefully ada la😉 nway sebelum sunburst kl nie ader a few concerts kena attend juga … contoh Rihanna & Jason Mraz … so kena clearkan schedule aku utk event nie …

isnin next week aku ader wedding outdoor dgn bdk² photoG yang lain … jumpa korang dkt UPM nanti🙂

Comments
  1. cak says:

    wuhuu…sunburst datang lagi. err…agak2 takde ke ko nak kasik aku tiket pree. satu pon cukup la.

  2. cak says:

    pegi UPM ke bro..bila. tercapai gak impian ko nak gi UPM ya..ehe.

  3. jeff says:

    >> mesti happening ni…

  4. haniframli says:

    ble nk ke sane??
    sp lg nk join ke upm 2??
    demm aku kt phg
    hahah

  5. aie says:

    yeah see u tumoro morning!!!

  6. cak says:

    sayep sudah pindah. datang la beraya..hehe.

  7. gezzeg says:

    semat aaa kijer ko ni…. mm best la!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s