paloh – day 3 & 4 (last)

Posted: 15 January, 2009 in Uncategorized

semalam sampai tak sempat nak tulis blog coz penat gila … letak kepala terus lelap … semua settle installation satellite around 10pm … penat jgn ckp la … tapi pengalaman install dekat kawasan ladang yang rata²  penghuninya org asli & india satu pengalaman yang best … hope dapat pegi ke tempat mcm nie lagi … aku yang hitam, makin hitam sebab sunburn … haih~!


Comments
  1. rai says:

    hitam itu menawan. hiks

  2. syuk says:

    saya suka filem ‘paroh’

  3. fareezkario says:

    nanti ko pasang satellite kat maktb aku lak..hehe
    itam2 xpe..janji rock..hehe

  4. hanif ramli says:

    jg2 t nyamok geget ko
    blubang lg tgn ko
    hehehe

  5. k rose says:

    eh! tk tau lak company kita ada service pasang satellite🙂

  6. haniframli says:

    bro
    wa skang da pki blog
    jengah2 okkay huhu
    sokongan anda amt diperlukan
    hehe

  7. syuk says:

    dah sampai mana nih?
    ke paloh lagi

  8. jeff says:

    >> keep up the great work bro…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s