kill kill die die

Posted: 11 January, 2009 in Uncategorized

entry kali nie aku nak citer psl paintball war baru² nie … antara aku dgn member² aku, member² aku bawa member² dia org, member² dia org bawa member² dia org lagi … semua ader 22 org … aku di jemput utk shoot event paintball war nie … 1st time cover game extreme nie menyebabkan dada aku bengkak kena bulet sesat … kimeks~! kami tak kenal antara satu sama lain … lama² semua ngam satu kepala … hehe … cuaca pada mula agak cerah tapi tak lama lepas tu mula mendung dan awan mula menitiskan air membuatkan lebat sekejap … dipecahkan kepada 3 kumpulan … yang perempuan pon not bad, main mcm laki juga … tu yg persaingan hebat … korang tembak sama korang, aku tembak dgn camera aku kt korang … heh~! nasib baik camera tak kena shoot … kalo tak aku shoot kepala korang … hehe🙂 next time ader lagi event mcm nie … insyallah~!

end of story for today \O/

Comments
  1. tutcute says:

    next time jom la men paint ball. cewah. aku pon x pnah melakukannye.

  2. akina says:

    pergh bengkak….
    adeh….

  3. farah yusri says:

    Uih, mantap!
    Tak pernah cuba paintball lagi. Nampak macam sakit. Farah senang lebam!😀

  4. berlatihlah bersungguh2 saudaraku, moga dikau boleh berkhidmat di palestine nanti

  5. littlestars says:

    tu yang aku tak suka tu main benda alah ni….
    mengerunkan…bertanda2 badan nanti macam kawan hang kena…
    kalau kena muka au yang comei ni sapa nak jawap??hahahahaha
    mana ada orang calling2 ajak outing….

  6. fareezkario says:

    tembak beb..jangan x tembak..kasi bom nuklear satu..haha

  7. k rose says:

    main paintball kat mana nih?

  8. dOd says:

    IZ…
    kak dilla cukup takut ngan senapang
    kalau nak main benda ni mak AMPUNNN!!!!! ku takkan joint nyer
    takut beb…

    faez tak kena tembak ke ngan dia urang Tu (hehehehe)

  9. peijan says:

    waaaa.. lama tak jenguk da jd war photographer plak ko eh.. huhu.. weh ape datang youth tak jumpe pun.. siot je huhu.. aku bdk lomokids gak.. ade je sane huhu..

  10. cak says:

    weh..kalau ada lg main tembak2 cam ni, aku nak join ekk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s