aku hanya manusia biasa dari sang pencipta

Posted: 7 January, 2009 in Uncategorized

suddenly aku nak melayan titik² hujan kat luar balcony hotel nie … sikit demi sedikit hujan tempias ke kaki aku … sesekali cuba menarik tinggi hujung seluar jeans aku supaya tak basah … aku light sampoerna … tarik dalam² dan hembus supaya problem aku baru kejap tadi terbang pegi dalam rintik² hujan nie … masih tak puas, ku hembus lagi … sedar tak sedar 3 batang straight aku hisap … tension barangkali … aku tau, salah aku … tak per la … aku admit … mmg susah nak satisfied kan hati kawan² … sumtimes bila kita buat joke, org mesti misunderstanding dgn kita … sumtimes kita senyap, dikatakan cuba lari dari situasi .. .tapi bila dilayankan, takut melarat plak … aku faham … aku membebel sorang² kat balcony nie … btol kata gud fren aku sorang nie … slowly aku terima apa dia ckp sebelum nie … padahal mula² aku la yang bantah dia keluar pendapat mcm tu … serba salah plak aku bila pada mulanya aku yang meyakinkan dia, tapi aku?? termakan kata² sendiri … haih~! apa si dia ckp dekat aku? “i dicipta hanya untuk menggembirakan kawan², bukan utk disayangi … “ yes~! sikit demi sikit aku mula setuju … a ah~! aku dicipta utk menghiburkan, sekadar cukup corum bila melepak & buat suasana menjadi happy bila bersama member² … tapi tu la, bila bergaul … ingat batas² nya … salah buat joke, member terasa … tu la kehidupan manusia seharian yang mana aku alami skang … aku tau aku salah … maaf~! aku hanya manusia biasa dari sang pencipta … maaf sekali lagi …


Foot Note :- tiba² aku rasa hari nie tak best😦 sampoerna peneman bila aku susah hati

Comments
  1. jeff says:

    >> manusia biasa pun adakalanya boleh melakukan yang luar biasa…:-d

  2. cak says:

    ssh nak puaskan ati sume orang bro. rambut sama itam, hati mcm2 kaler.
    take it easy and light je, dont serious2 one.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s