2008 – 2009

Posted: 1 January, 2009 in Uncategorized

salam muharram & happy new year~! gud bye 2008 & hello 2009 … sekejap saja masa berlalu … 2008 byk  suka & duka … tak nak aku refresh balik … bkn aku nak lupakan tapi aku nak mulakan yang baru tahun nie … biar la semua cerita aku dalam tahun 2008 tu tercatat kat dalam wordpress nie yg sudah – sudah … tahun nie tak ader azam baru, cuma nak sempurnakan azam aku yg tak terbuat sebelum nie … bkn aku nie sengal sgt sampai tak ader azam tahun nie cuma aku rasa tak nak bebankan life aku dengan azam² yang baru yg aku pasti akan berlonggok sampai ke tahun depan … biarlah aku settle kan yang lain dulu … tapi aku berdoa semoga tahun 2009 membawa satu pelangi dalam hidup aku & org² disekeliling aku … syukur kepada mu tuhan untuk kehidupan yang lepas dan hopefully lebih better tahun 2009 …

Comments
  1. syuksharkawi says:

    Selamat tahun baru beb
    ada konsert lagi inpom aku
    “AKU ADALAH PEMINAT SHEILA ON 7” ahahahah

  2. harapan kita begitulah jua

  3. helina says:

    bob,

    menara tinjau ampang tu.. emmmm kat bukit ampang tu dari bukit ampang tu dia akan timbus hulu langat…look out point tu dekat2 area bukit tu la…

    menjawab soklan tak?🙂

  4. zaiton yatim says:

    happy new year bro..
    wishing u all the best in what ever you do..
    happy belated anniversary for yur parents too..

  5. jeff says:

    >> mulakan tahun yang baru dengan azam yang baru…
    >> namun jangan dilupakan kenangan dan pengajaran yang diperolehi sepanjang 2008…

  6. fairuz says:

    salam tahun baru…..
    lame da berkomen2…
    agak2 bile leh outing..hehe
    aku pun kipas susah mati royal butterfingers….waaa

  7. za says:

    beb..happy new year and happy belated bday.so sorry not celebrate ur bday together like last year i think..sorry

  8. phalinn ooi says:

    selamat tahun baru bro 2009
    semoga dimurahkan rezeki selalu

  9. aie says:

    bro, selamat tahun baru..

    lama dah tak minum..jum la ajak ecah..

    hahaha

    *dah masuk 2009 ni, ko masih hisap rokok secara runcit-runcit lagi ke? ehehe

  10. hanif ramli says:

    yeahh…
    hope pe yg ko rancang mnjadi..
    gud luck bro!

  11. yumi says:

    Happy new year bob….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s