Life is so colorful

Posted: 6 December, 2008 in Uncategorized

Ramai x tau yang life nie bley di create utk jadikan terbaik dari hari ke hari … bukan hanya duduk dan merungut … menyalahkan keadaan yang mana menimpa diri nie … aku pon kadang² x lari dengan benda² mcm nie …apa pon, jadikan ke esokan hari lebih colorful kerana anda masih dikurniakan nikmat untuk bernafas dan menikmati keindahan ciptaanNya … Next week aku nak ke PD … nak bercuti dgn bdk² picknikers yang lain … maybe around 10 peeps join … bbq wei!~ x sabar aku nak release tension … jumpa dkt sana!!!  heh~!🙂

Salam Aidiladha

Comments
  1. rep
    thx dude, singgah la selalu…

    act kte mmg leh control idup kite…tp myb dugaan byk sgt kot, but it depands on us to take a right step for our future, weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    😛

  2. cak says:

    yeah..ur life is ur life. u the one to decide.
    selamat berbbq..huhu.

  3. Ka Ki Fo To says:

    hang nak tau tak.. cd mmg x biasa dgn wordpress nih..
    jenuh ler mencari ruangan komen..
    kecik sgt, x nampak..
    tp lawa ler fareast ko nya editing, kale naik n nampak ori..
    baik punya..
    pasni klu cd singgah kt sini dah tau cam ner nak tinggalkan jejak..
    take care bro..
    tata..

  4. Mazri says:

    lama tul hang tak update…ilang p mana?

  5. yEmz says:

    wahh

    piknik n bbq..

    best2!

  6. gi pd? bbq?
    bestnya.. br blk dr pd 2
    hr lps. gi sne pun coz ikut
    ayah, dy ada kursus. tp ktorg x
    sempat wat apa2 pun coz schedule ayah
    ketat! mandi swimming pool je r.

  7. ira says:

    kadang2 black n white once in a blue moon pun ok jerk.. not all the time la tp

  8. yiyani says:

    aiiii.. salam aidiladha!! tahun ni raya alor star jer.. hehe.. fareast raya mana?? besnye nak pi bbq tu.. daging bakar.. sedappnyerr..

  9. Sabrina says:

    Akak suka gambar pensel warna ni..macam gambarn kehidupan pun ye gak..Akak harap Faiz tak ikut jejak Cik Ecah.. biarlah apa orang nak kata.. teruskan je minat kalau dah suka.. Akak suka tengok Faiz, Cik Ecah enjoy amik gambar ni… harap Cik Ecah akan kembali …

  10. fairuz says:

    life is colorful.
    life is pain.
    life is unfair (sometimes)

  11. Ka Ki Fo To says:

    dh upload pic masa outing aritu..
    sori, lambat!

  12. ::: askm fareast wassuuupp? salam aidiladha bro..
    ::: saya sukeee idea kreatif bro dlm ruangan blog nih
    ::: blog yg tampak simple, tapi ada isinyer & gambar
    ::: nyer tuh yg cuuuunn.. akupon tiru2 skit aarr style
    ::: bro nih.. [hehehe] cuma akunyer lama tul tak update
    ::: wordpress.. penat gak nak update kalo dah byk sgt
    ::: blog [ekekeke] last2 aku updatekan kpd FP ajer..
    ::: wahhh nak pi PD ker? syoknyerr kalo pi ramaii2
    ::: xspecially kalo dgn geng, mmg best! lebih2 lagi
    ::: kalo sumer bujang, mmg bebas! [ekekeke].. nak
    ::: amik gambarpon tiada halangan.. [re]: sorii bro
    ::: lambat tak update.. biasaklaa dah hujung tahun,
    ::: aku punyer kedaii bukak separuh hari ajer..
    ::: lepas nih aku tak update utk tempoh yg agak lama
    ::: as usual leerr twice in every year..
    ~ Selamat Hari Raya Aidiladha bro!😀

  13. ::: lupa.. aku raya mcm biasa kat KL [ulu klang]..😉

  14. Ushar says:

    Salam Aidil Adha FarEast……
    Life is full of color…..sometimes the color combination is bad and sometimes is good…But life must go on colorfull…..hahahaha…….Whether is good time or otherwise….I still like BLACK!……

  15. YA ALLAH,
    pd Hari Raya Aidiladha yg barkah ini,
    muliakan dan sygilah saudaraku ini,
    bahagiakan dia bersama kluarganya,
    sihatkan tubuh badannya,
    murahkan dan berkatilah rezekinya,
    kuatkan imannya,
    jaukan dr fitnah

    YA ALLAH,
    suburkanlah benih keISLAMan dlm dirinya dgn penuh rasa ksh syg
    Amin Ya Rabbal A’lamin

    Salam Aidiladha!
    yg ikhlas,
    MIRASYAHEERAH😀

  16. Selamat Hari Raya Aidil Adha
    “Hari raya dalam bulan Zulhijah bukan hanya pada 10 hari bulan, bahkan ia berlanjutan dari hari ke-11, 12 dan ke-13 yang juga lebih dikenali sebagai hari Tasyrik. Umat Islam juga diharamkan berpuasa pada hari Tasyrik itu. Seterusnya, umat Islam disunatkan untuk bertakbir, bertahmid dan bertasbih mulai dari solat Subuh hari Arafah sehingga solat Asar hari ke 13 Zulhijjah. Ia dilakukan selepas setiap solat sama ada solat fardu mahupun solat sunat.”
    http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Monday/Agama/20081207224234/Article

  17. salam aidil adha dr kami sekeluarga…
    xsiap aper2 pun nk raya.. bapak budak n bdk2 pegi sek pg raya…

  18. Hi bro , salam aidil adha..menarik plak gmbr crayon nie..sesuatu yg jarang org terpk nak shoot…world of colors…

  19. maya amir says:

    nak gmbr bbq.. upload bro..upload;)

  20. maya amir says:

    oooooo… enjoy yr weekend then.. bbq??yummiee.. tapau post sket kat jb bleh? hehe..

  21. Lama tak maen conteng2 pakai crayon ni, heheh.. Teringat zaman kecik2 dulu. Nice shot bro.🙂

  22. hanif ramli says:

    hohohoh
    xtenang lg ke bro??
    xpe2 kne tenang
    klu x nk bt pe2 pn xjd..

  23. jeff says:

    >> life mmg colourful…
    >> dan kita yg capture photos tu mengabadikannya…:D

  24. k rose says:

    life must goes on.. ada hikmah disebalik kejadian. insyaAllah

  25. mshafie says:

    selamat bercuti…

  26. syuk says:

    giler vavi mendalam nii

  27. wargh….aku kini idup kembali….dah lama x jenguk kat sini….skrg dah berwarna warni ya!! hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s