Wedding & New Story

Posted: 26 November, 2008 in Uncategorized

Congratz Billy & wife … semoga korang enjoy dengan kehidupan baru korang … creadit to kak rose for the pics … kurang sorang lagi member bujang … heh~!

Comments
  1. Time ada kamera nak lukis pula.
    Bila dah lukis cari kamera balik.
    Pokok cerita kita manusia tidak akan berpuas hati dengan apa yg kita ada.

  2. qimie says:

    bukan nyuruk la.. beralih arah jek. Bosan la FP lembab. hahaha… singgah2 la selalu yer…

  3. Mazri Rock says:

    comei aih…mcm muka hang ja aku tgk…keke…takkan tak tau kot impian rimba? atas sikit dari sg congkak…

  4. cak says:

    sue marissa. sodap namanya. chenta hati dikau ke bro.
    aku berdua je ngan anep, apsal ko tak kuar ari tu??

  5. hanif ramli says:

    hahah
    cak da bgatw
    aku be 2je..
    pasney ko lak bt outing
    huhu
    xkn sekeping je bro pix wedding huhu

  6. azrulsham says:

    syuk kata nk beli tiket……ala beb,ko beli je tiket dulu…..then bos ko mst akan bg kelulusan…..july 2009, dia pun blum tau lg ape nk diplankan dlm cmpany pada ms ni….hehehehehe!!!memandai je aku

  7. a.r.i.e. says:

    aku rasa macam pernah nampak le pic yang atas sekali tu.

    macam guna online photo editor je.

    correct me if im wrong.

    ~~ lagu tu later la aku send eh.

  8. ::: askm fareast [huhu] gud fren ker gurl fren? [hehehe]..
    ::: neway bro, the first pix tuh very2 niceee editing..
    ::: sukeee dgn idea bro letakkan pix yg distensilkan
    ::: kendian ditampal di atas kertas kosong seolah2
    ::: gambar gud fren bro tuh sedang dilukis.. atau mmg
    ::: betul2 dilukis? perbetulkan saya kalo tersilap..
    ::: selamat pengantin baru juga kpd rakan bro yg maybe
    ::: dah terkeluar drpd bachelor club kot [hehehe] biasak
    ::: laa bro, lama2 kena kawin jugak utk teman hidup
    ::: tatkala tua & waris generasi sbg mendoakan keampunan
    ::: utk kita semasa kita tiada nanti.. tapi harap2 bila
    ::: dah kawin jgn lupa kawan jugak, sbb kawan lebih lama
    ::: kita kenali lebih2 lagi best fren..
    ~ keep on shooting bro!!!πŸ™‚

  9. baayah says:

    salam far east…..pekabor?
    lama akak x jenguk sini…..
    selamat pengantin baru buat pasangan pengantin….
    moga kekal bahagia hgga akhir hayat…

  10. jeff says:

    >> suka tengok org yg ada bakat melukis mcm ni…
    >> kenapa…?
    >> sebab saya nak lukis orang lidi pun masih fail…:D

  11. kawin cepat bro, pahala lebih, bujang lama2 sangat pun buat apa. kalau nak tunggu duit cukup, sampai bila pun tak cukup punya.

    Maksud sabda nabi, ‘berkahwin dan beranak pinaklah, sesungguhnya aku amat bangga dengan umatku (yang ramai) pada hari kiamat

  12. abu qarni says:

    kawin ler… tul brader ouled tu ckp… lg melimpah rejeki tu insya Allah… aku belum kawin ada 1 kemera pas beranak je terus ada 2 bodiπŸ˜€

  13. Btol ckp cak tu. Sedap nama sue marissa tu. Haa, awak tu bila lg nak naek pelamin? Kita blom ada tanda2 awal la, hehhe.. Rindu danial sbb dah tak dok sama lg dgn dorg.πŸ™‚

  14. peijan says:

    sue marissa awek ke..πŸ™‚

  15. azrulsham says:

    errrrkkkk??? da nk tunang ke?

    pakej kawan ke pakej org kebanyakan???πŸ™‚ pape sms aku….

  16. selamat pengantin baru..
    sedap nama awek.. jaga bebaik..

  17. zaiton yatim says:

    hai bro..
    lama akak tak singgah..dah berubah tempat
    rupa nya…tapi takpe..lagi glamour…
    ape bunyi cam org dah fedup je..
    jgn la..u r talented..keep up the good work..

  18. Abah Along says:

    Hahahaha…..FarEst…

    engko ni memang ada banyak bakat le……….. ini yg abah suka ni….

  19. maya amir says:

    sue marrissa.. hehe ckp jeklaa awekmu..;)

  20. bro,
    sis gi kursus membina lmn web n blog
    lmn web dia ajr basic gile
    blog plak dia gune wordpress
    bazir duit je
    HAHAπŸ˜€

  21. syaheerah93 says:

    kat kolej komuniti selayang
    xde r mhl sgt
    rm 35
    ngah blaja2 r ni
    boring btol😦

  22. 2 hr je
    hr isnin hr tu
    n hr ni

    sbenarnya nak amek course photoshop
    tp lecturer xde
    tu amek course ni

  23. mshafie says:

    cummmelllllllnya..

    nak pergi cambodia eh..seronok ah…

  24. littlestars says:

    salam far-east….
    chat ker?Lama tak dengar citer.. Sibuk gak ker??
    aku suka gambar orang tengah lukis tu nice woo….

    ~ Salam Aidil Adha dari kami Littlestars
    semoga bergembira dihari raya ini…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s