Portraiture

Posted: 21 November, 2008 in Uncategorized

Bila aku nak lari jauh² dari semua masalah, rupanya kat situ je aku berlari … x kemana … masalah datang aje tiap ² masa … “Ko nie nak lari nak tinggalkan sesuatu ke atau ko lari mengejar sesuatu?” entah la … tak ada jawapan yang pasti … Teringat time budak ² dulu, rasa mcm nak balik je ke zaman dulu … seronok! memang x ader masalah … asal bangun dari tdo je, ada je benda baru aku nak buat … haih~!


aktiviti photoshoot pon dah kurang sangat ² lately nie … memang aku akui, bz tahap vavi … member pon dah lama x hang out … aku ingat lagi, last time aku tgk movie citer IRONMAN … Damnshit … punyer lama aku x berhibur … hehe … tapi duit sengkek gak, ntah biler nak sambar D80 x pon D60 … tengok la keadaan duit aku mcm mana … nway, rutin hidup aku agak sama sejak dua menjak nie … tak ada yg best sgt … yol ader ajak aku ke cambodia … insyallah kalo x ader aral melintang aku ikut … best buat photostreet kat negara org … tapi apa ² pon, D80 kena dalam tgn dulu … baru best! heh~!


aku nak vacation … last week aku ader discuss dgn member ² selepak aku … kiter org plan nak ke pantai … tak tau lagi kt mana … aku x kisah … janji aku  bley lepak & release tension … hmm, penat balik dari Bintulu baru ² nie pon x abis lagi … kat atas tu aku shoot  potraiture sorang bdk cina nie … haha … sorry guys, pic x cun tp disebabkan nak update blog nie, aku henyak je gambar nie dulu …


Nota Kaki : Entry nie aku x war² sebab untuk lepas tension je … Haih~!


.::. Vavi – Ala Binatang yang haram² tu =p

Comments
  1. cak says:

    aku pon rasa cam nak bervakasi aje skrg ini.

  2. dacronova says:

    kita mmg x boleh lari dri msalah..hadapilah dengan hati yang terbuka..yakin bahawa setiap masalah pasti ade penyelesaian..

  3. jeff says:

    >> sentuhan yang menjadi tu…:D

  4. a.r.i.e. says:

    besh weyh g jenjalan tempat orang.
    masa bekfes tadi baru bos aku ajak jalan2 kuching.
    walala, besh kalo ada sen.

    ~~ pantai di timur semenanjung tidak sesuai dikunjungi pada masa sekarang.

  5. azrulsham says:

    nk tambah nikon plak??? bravo!! u my man!!!! hhehehe…ok, ni detail utk trip journalist

    Berlepas
    Kuala Lumpur LCCT (KUL) to Phnom Penh (PNH)
    Economy Promo

    Isnin, 29 Jun 2009 Flight AK 274

    Berlepas Kuala Lumpur LCCT (KUL) at 15:15
    Tiba Phnom Penh (PNH) at 16:05

    Pulang
    Phnom Penh (PNH) to Kuala Lumpur LCCT (KUL)
    Economy Promo

    Khamis, 02 Jul 2009 Flight AK 275

    Berlepas Phnom Penh (PNH) at 16:35
    Tiba Kuala Lumpur LCCT (KUL) at 19:20

    hang dan syuk je yg blum cmfirm….sambar tiket dulu….persiapan lain kita usahakan k…..ade 7 bulan utk fight!!!! layaannnnnnnnn……..

  6. maya amir says:

    takpe.. masalah tu mematangkan kite.. tapi aku jugak yg tak matang2 nih.. ape kes? kekeke…

  7. littlestars says:

    kau nak g mana fareast oi…..
    tak ajak aku pun….
    kau jangan lari dari masalah… semakin kau lari semakin ia mengejar…
    jangan takut dengan bayang2 sendiri bro….
    masalahlah yang mengajar kite erti kehidupan yang sebenar….
    masalah juga yang mematangkan kite….
    perrghhhh… pandai aku berkata2… kalah DR fadilah kamsah…
    wakakakakaka

  8. fadzliali says:

    nice potrait ..suka tengok matanya

  9. hanif ramli says:

    hahah xyah lari..
    bia die dtg pas 2 sepak suh mslah 2 g men jauh2 k..
    heheh..D80 2 ko tnam niat yg mndalam..insyaAllah ko mst dpt pnye
    huhu..

  10. dr canon ke nikon….hmmm…kene tukar empayarnikon la plak pehnih…

  11. yumi says:

    beb….mau ikut g vacation….😛

  12. insya-Allah.. murah rezeki tuh nnti..

  13. kamen says:

    comei budak nih!

  14. tutcute says:

    hi fareast😀
    hm, tukar nikon plak? maka aka kurang la seorang pengguna canon.. uhuk…..
    ceria-ceriakan hidu anda!😀

  15. kak dilla says:

    faez…
    masaalah ni memng suka berdamping dgn kita, adventures nih. x per Iz, biarpun masaalah mendaingi kita ianya menjadikan kita lebih dewasa utk berpikir. jgn putus asa dik & dont giveUP lay;-)
    ** Iz
    nak sambar D80 ke? Kalau nak beli tu tunggu kak dilla leh? kak dilla pun tengah berangan nak capai benda tu. nak beli D90 duit macam tak cukup jek nih (hehehehe)

    *** Iz
    kat surau madani esok mesti ramai kan. kak dilla ingat nak gi tengok gak. tak tahu lah kalau ANNUR kat sini pun ada gak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s