Berhabok!

Posted: 6 November, 2008 in Uncategorized

yup! aku akui …

lately page aku agak suram …

x ader lagi pics baru …

x ader lagi outing …

x ader yang menarik …

sekadar gambar lama lagi yang aku upload …

aku nak stop main camera??

mungkin juga … jadi mcm ECAH

hilang sorang photoG lagi …

muak? yup! korang mesti muak …

muak tgk muka aku …

muak tgk gambar² lama …

peduli apa aku …

page aku …

janji aku update! heh~!😛

Comments
  1. jeff says:

    >> kira adalah juga update…:D

  2. e c a h says:

    i dah muak ngan janji2 u..huh…!

  3. cak says:

    huh..nak quit dah gak ke bro. agak2 arr…

  4. a.r.i.e. says:

    kalo da muak, kasi aku benda yang kat tangan ko tu ye.
    takyah susah2 aku nak beli.
    hihi~

  5. ed says:

    tak ada pics terbaru…upload la pic yg dlm stock tu…:)

  6. helmy says:

    Lama x menembak x mengapa

    yg penting

    POWER BY CANON

    salam dar canon user gak😀

  7. k rose says:

    hihihi.. gamba cam syok sendiri aje.. layannn..

  8. mazri rock says:

    aik..takkan nak berenti kot..huhu..jgn buat lece

  9. kalu jemu dengan bini baru balik le semula kat bini lama
    Welcome back to fp Meriah………….
    Nak comment pun senang

  10. za says:

    encik faiz..sy pun dh bosan amik gmbr.kamera tu dh berhabuk dh simpan aje.xde masa nk g outing.dh hampir2 nk close FP dh.tp syg la pulak..memori byk sgt:p

  11. sani says:

    MuaK MuaK MuaK…tak abis2 ngan KameRa ehehaah (dgn Gaya aBBy abaDi terjah NoRMan HaKim @ Lokasi GeRaK KHaS…

    anyway BRo..ni dah update skit fp..

  12. hanif ramli says:

    laaa
    xkn nk trut serta kot..
    btw lately sume org cm xde mud nk update or nk g snap pe2
    aku pn cm2 gk..

    miserable

  13. Ushar says:

    Janji update….aku pun dah kurang “motivasi” nak update. Ntah pasai apa pun tak tau. Mungkin sbb aku sibuk…atau sebab aku mmg slow…atau I losing my passion (what?!…no way man!).. 🙂
    Aku suka shot hang ni…..

  14. Phalinn says:

    tak ajak aku pun join persatuan korang ni..
    biasalah tu, ada time time yang mmg malas nak update @ ambik gambar.
    anyway mmg cun gambar atas tu bro..gambar hang ke?

  15. yaR-t says:

    uik??..nk quit??..jgn aa quit….nanti tak happening aa outing2 akan datang🙂

  16. pUrpLe says:

    adekah serius?hrp tidak la…hanye gurauan…😀

  17. zuraidah says:

    ini la far east yerr..give the camera to tia and mia if you wanna quit..hehhh..hehh..don’t la

  18. Awat suma nak quit ni. Tak yah la quit. Kalau bz tu biasa la then bila ada free time br la update. Kita pon dah jarang outing so mmg slow la update fp tu.

  19. bro,
    reti x nak wat logo gne photoshop?

  20. azrulsham says:

    mana nk lepak dah dgn saya skang……huhuhuhuhu!!! kecik ati saya abg faiz buat camni….

  21. mshafie says:

    Jgnla mcmtu sedara..takkan nak jadik mcm Ecah jual kamera..

    Walhal selama ni kamera tu jualah yang bagi tambah pemdapatan selain dapat kawan-kawan..
    Nak simpan memori dalam otak mmg susah sikit..
    Kamera jualah tempat memori kita diabadikan..

    Saya pon lama tak pegang kamera jadi kekok..tapi at least Canon; Delighting your ways

  22. marsha says:

    apsal dgn ecah? berhenti main camera ka? u pun sama ke? haiya

  23. maya amir says:

    laa..xkan nak ikut ecah nak berenti kot.. jgnlaa jgnlaa..

  24. kok berabuk buleh lap dengan bulu ayam bro he he

  25. syuk says:

    cam laen je tali EOS tuuu..5d niii

  26. tutcute says:

    halu…
    lahai fareast. nape lak cmtu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s