Eppy Befday Anyea

Posted: 29 October, 2008 in Uncategorized

deepavali baru² nie aku ke subang jaya nak celebrate befday anak sedara sorang nie … Tengku Anyea Izzaura bt Tengku Zulfadzil … dah 2 tahun dah dia skang … bkn main ligat puteri sorang nie … dia la penyeripertama bagi family abg dale dgn kak julia … so keje aku nie, shoot la sana sini … jenuh mengejar si anyea nie … member², cousins & family semua ada … meriah juga la ptg tu kiter org celebrate … hope anyea eppy² selalu k … korang pegi mana cuti Deepavali?

p/s: ari nie jalan lapang … best!

Comments
  1. hanif says:

    huhu kcik2 da cute..bsr t mst meletops hehe..btw bro xkn ecah nk benti tros kot??

  2. ::: ReActivate ::: says:

    ::: askm fareast wassuuupp? [huhu] sonok bukan main anak sedara bro nih
    ::: kecik2 mmg ligat bermain, lupa dunia tapi bila time makan, selalu
    ::: on time duduk depan meja [hehehe] gambar bro canteeekk2 sumernyer..
    ::: sukee tengok closeup anak sedara naik buaian tuh, very niceee pix
    ::: naik gelongsor & kat kolam renang tuh pon canteeekk.. pandaii bro
    ::: edit warnanyer.. paling kelakar ayah dia (?) tiup lilin, anak dia
    ::: tengok ajer.. [huhuhu][re]: raya dah abis, dah masuk 1 Zulkaedah dah
    ::: tapi kuih raya aku belom abis lagi, semalam aku makan sbb lama sgt
    ::: tersimpan dlm balang.. dah lerr dapur aku kecik.. tak muat nak simpan
    ::: mood raya tuh depends.. kalo ada jemputan beraya, aku on ajer [huhu]
    ~ keep on shooting bro!🙂

  3. anep says:

    haha..tu jer yg dpt aku shoot…waktu mls n bz sbb skarg tgh final exm…cute anak buah…

  4. cak says:

    lorh..kenapakah?? err…ke dah nak kawen???
    btw..epi belated besday utk anak buak ko.

  5. Mazri Rock says:

    epi je dak ni..teringat plak kat anak aku yg akan sambut besday pertama 1hb nov ni..huhu

  6. bro,
    best deepavali?

    bro,
    ckgu kat skola sis tu xadil r!
    =(

  7. dOd says:

    happy behday buat anyea…..
    berseri2 behday kek nea nih, shuntek!!!!!
    uncle bagi hadiah apa erk Nea;-)

  8. happy belated birthday anyea.. semoga membesar menjadi anak yg soleh.. taat kpd suruhan-Nya.. serta ibubapa.. cemerlang dunia akhirat.. insya-Allah!
    kek gmbr minnie yer.. fav irah tuh!

  9. ktorg ada wat mcm jamuan,
    mle2 kne byr rm4
    that’s fine
    pastu dy suro r bwk mknan
    ada klas yg kne bwk air, buah, kuih, ketupat, lemang
    tiba2, klas kitaorg kne bwk rendang
    sorg kne bwk sekor pye rendang ayam
    kan xadil tu!
    =(

    p/s : da la ayam mahal!

  10. baayah says:

    alahai comeinya Anyea ni…..geram tgk pipi…
    hepi besday Anyea…moga jd anak yg cemerlang dn terbilang ye…..

  11. idida says:

    sib baik bday pica tak jatuh ms deepavali…ehehhh…
    seronok la anak buah kot pakcik nak melayan kejar2 gini…

  12. lii says:

    salamz~ hi thr dude~ sorry fer the great delay of ma reply~ been abit busy this lately~ thanx fer the greeting~ 🙂 so how wuz yer raya, buddy?

    waaaaah, gambar2 maken menarik~ CONGRATULATION!~ keep it up, dude~🙂 keep on posting!~🙂

  13. rm4 tu dy kata
    utk nasi n mee sup
    da la xsewa krusi n meja
    dy kata thn ni tema tradisional
    pdhl dy nak jimat kos!

  14. k.e.r.i. says:

    hepi belated burdey anyea..
    sori eh, wish sahaja.

  15. littlestars says:

    appy deepavali to far east…. appy besday to anyea….

  16. fareezkario says:

    kiut miut je anak sedare ko ni..anak ko bl lg?hehe

  17. rahami says:

    ske gambar no .2 tu best colorful..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s