Pot Luck – Penchala

Posted: 19 October, 2008 in Uncategorized

Nie la 1st time aku gie open house lepas dh berminggu beraya … haha … hmm, kali ni aku dijemput utk hadir open house BRO KRUL & team penchala yang lain … org lain bawa makanan masing² … aku?? perut sudah … haha … memang byk la makanan mlm tu … ader nugget, mee goreng, roti jala, karipap … uish! byk la … ok, aku x nak citer psl makanan … aku dtg sana naik keta BOB … ECAH & aney pon ader skali … dipendekkan citer, perut aku kenyang malam tu! haha … ader talk sket psl photography … kenal dengan member² photoG … hadoi! nak ingat sumer nama mmg x dapat la … ok la, tu la report aku utk kali nie …nie senarai org yg dtg:

01) Krull (tuan tanah)
02) Ajam
03) Meor & famili
04) Jana
05) Farid
06) Wann & family
07) Hanty
08) Eayda
09) Ard
10) CD
11) Saari
12) Zahrul & famili
13) Mama Ilham (Jue) & famili
14) Kak Jijah & anak2
15) Juhalens & famili
16) nizam@sickshutter
17) Cak Cicadology
18) Azue & famili
19) Watie & suami
20) Kang
21) Atok (Fendi)
22) Anep
23) Nurul & famili
24) Wawa
25) Fareez
26) Is Kayu Ara
27) Inna
28) Yatt & famili
29) Cik Ecah
30) Incik FarEast
31) Incik Bob
32) Ciklinn & famili


nota kaki : dah x bersarang blog aku … hahha … Pic digarap di FP PENCHALA & EAYDA … Curi gambar dr dier org … sebab dat day bawa perut je, x bawa camera … hahah

end

Comments
  1. littlestars says:

    Huhuhuhu kemain kau yea…
    apehal lambat trafic jem ker??
    slalu lambat nak kena denda ni.. hahahahha..
    apapun gambar no2 tu cun… hahahaha
    perasan lah pulak…

  2. cak says:

    kopi jgn tak kopi.
    aku tau..ko gi bwk perut aje kan.

  3. maya amir says:

    perut mesti bwk bro.. malang aa sape tak bwk perut..wakakak.. isk.. kalau saya dkt, bleh join..huhuh..

  4. littlestars says:

    huh!!! kamek lagi datang dari klia lagi tau….
    always tepat tau…. hahahahaha

  5. Bob,

    Selamat Hari Raya!

  6. Mazri Rock says:

    pergh..faiz, ni gambar sebelum makan ke dah habis makan? nampak gagah perkasa ja..ni mesti makan skit je ni..huhuhu
    kalau ada prob dgn streamyx, cari aku..huhu

  7. hanif says:

    hahaha bwk perot suda da nme pn open house kn..hehe.copy je gamba..senang..hehe

  8. shahkasahias says:

    Gitu lah kiranya….

    selamat hari raya…

  9. syuk says:

    wahh…hebat 2 job
    cayalah!!!

    ade seprais bro! lu kena tunggu dr penembak canon

  10. pergh anggunnya cike ecah ngan kebaya

  11. e c a h says:

    ngeh…asal i cam ngah kembangkan lobang idung a?? tak paham nape i mesti pose sambil kembang lobang idong..

  12. fairuz says:

    ade dpt jemputan tp tak dpt g..byk tol open house….silap2 dah beratus2 aku g….

  13. ira says:

    hmmm, ramai nyer owg.. besnyer
    re: beli g9 kart new zealand.. beli online dr canon sendiri.. tp skrg g10 pn da kuar da.. tp xpenah bace review die.. tp g9 sgt bes =)

  14. meorjay says:

    Terima kasih kerana sudi datang walaupun dari jauh. Kehadiran faiz & da gang menambahkan lagi kemeriahan potluck malam tu. Maafkan kami sebagai tuan rumah jika ada kekurangan di sana sini.

  15. bro,
    firstly tankz 4 d doa!

    paper?
    ok tp science susah ckit r!
    takut r xbley score
    =(

  16. ira says:

    oh ok.. hmmm my fren tlg usha kan kart kl ari tu.. sbb nak compare harga mane agi murah before beli.. ade jerk jual kart lowyat (or bb, xsure, die pn x ingat), klcc.. or cube tgk kart canon terus ker.. beli jerk r g10 terus, cume berat sikit kot

  17. zainzubir says:

    Jangan jeran bila kami anjurkan potluck ke kualiluck lagi tahun depan insyaAllah…

    *hanty pun tak ada imej..nak “curi” saper punya eik??LOL

  18. Pencala FP says:

    Terima kasih kepada semua orang2 Putrajaya yang datang pada malam tu.

  19. azrulsham says:

    meriah!!!! aku jgk yg x dpt nk join….keje…..huhuhu!!!

    re : tampat batik tu yg ko folo aritu tu ler…..br skang sempat nk upload….hehehe!!

  20. > says:

    >> happening happening…:D

  21. mamatt says:

    aku pon cam kamu gak…datang bawak peRut jer.hehe🙂

  22. weet says:

    wah!! meriahnye.. masih blom terlewat nak diucapkan slmt ari raya dan mintak maaf!!

  23. reyanz says:

    oit brow…. bestnyer… ruginyer aku tak g…😦

  24. e c a h says:

    huhu..sampai ati da takmo ajak i… i tau u mmg da tak sayang i..huhuhu..kimeks..haha

  25. tutcute says:

    halu far east😀
    amboi bwk pewot je ye. huhuhuhu…. anda adalah pengguna yg bijak! hehe!
    re: maxis broadband itu oey. rm98 bulanan. register rm100 sahaja.

  26. mechattax says:

    Wow! All the creative photographers under one roof. I bet there must be a lot of sharing ideas and photography talks that night.😀

  27. mshafie says:

    Bawak perut tu yang paling penting…hahahahahaha

  28. suargh says:

    ko pon join gak…memang meriah betoi aku tengok..

  29. ira says:

    jumpe x camera tu?

  30. baning says:

    Korang buat gathering ni tak pernah jomput den ….. rasa cam adik tiri lak😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s