hidup ini memang palat, tapi esok masih ada

Posted: 8 October, 2008 in Uncategorized

haha … jgn terkejut … bukan aku nak mencarut dlm bulan syawal nie … tapi nie salah satu slogan dlm cerita KAMI yang sudah ditayangkan … aku suggest korang tgk … bg aku plot citer KAMI mmg best la … sesuai dgn jiwa² muda … kalo rasa diri tu berumur, x yah tgk ek … heh! mula aku x nak tgk, biler aku dpt tau salah seorang pelakon tu cousin officemate aku … teruja plak nak tgk … abis tu, dh kompang satu office suruh tgk … kamu dh tgk?? cukup cerita KAMI nie … Nie citer lain plak ….

dis coming saturday aku dpt invitations dr best fren aku si fahimi … befday dier … maybe celebrate dkt ole-ole bali … entah kt mana tmpt tu … agak aku x sampai, aku wish awal² la … eppy befday bro! heh!

Comments
  1. yEmz says:

    aah..

    yup..

    jom bro..

    esok..

    pas opis hour..

    lalala

  2. sani says:

    nak ikut..uhuuu khamis bersamaan 9/10 gua pon off..uhuuu

  3. Mazri Rock says:

    ler..bangi ja..dekat ja..aku kat kajang perdana..dkt dgn penjara..huhu…bila2 boleh outing…minum kedai mamak ka

  4. sani says:

    hmm bosan nye off day nie…any idea bro?

  5. sani says:

    ehheeh ptg ni tak Lg bro..Lepak mana?bro ym pLzzz..ehhehe

  6. Bila melihat maksud palat di kamus, saya tertanya2 apakah yang sebenarnya dimaksudkan dengan slogan KAMI itu

    Entryku kali ini

    Lemang dan rendang juadah raya
    Tersusun tertib di atas meja
    Setelah puas kita beraya
    Kembali ke pejabat menyambung kerja

  7. Mazri Rock says:

    seri kembangan kat ner? kul brapa?

  8. zapp says:

    palat tu apa?
    mls nak rujuk kamus!

    bro,
    doakan saya!
    pmr 13/10 – 17/10
    cuak seyh!

  9. > says:

    >> walaupun esok masih ada namun ia belum tentu menjanjikan apa apa untuk kita…:D

  10. fareezkario says:

    aku tau apa maksud palat tu..
    maksudnye hidup ni x penah jadi seperti yg kita harapkan..tetapi esok masih ade harapan untuk teruskan hidup..teruskan berkarya..peace

  11. sani says:

    yo BRo…ikLaN sat.. trip konvoi ke cameRon HighLands masiH Lagi on.1-2November2008 dua ari satu maLaM.Sorang Rm130 tmasuk penginapan n dinner. Transport konvoi car pooL..sape bwk kete bersama 2 org akan diberi duit minyak secukup rasa…tempat berkumpuL akan diberitahu keLak.. so..moh join..segaLa kenyataan disini tertakLuk pada perubahaN.ape2 ym or e-meL yup : mr_selamber@yahoo.com

  12. hanif says:

    how come bley demam ney bro?? men ujan eyhh hehe klu x bley g mladang sme2 kt upm huhu

  13. mechattax says:

    Wishing you a belated Salam Aidilfitri!

    Btw wats the meaning of palat?

  14. sani says:

    uhuuu demam ke..al a la ciannye..uhuuu rehat mkn ubat tuhh..

  15. ira says:

    sy tatau pun ape maksud palat tu.. huhu, dictionary pn xde.. hmmmm

  16. hanif says:

    xpe2 pasney kte gegar blk ladang upm 2 okkay hehe

  17. idida says:

    selamat hari raya..
    bila nk dtg raya..
    bila nk kasi duit raya…
    hehehehhee

  18. salam bro….salam raya…..amacam bangi?? sihat??? da layan KAMI?? dem x ajak aku…..mentang2 aku ni bukan mat jiwang…..hehehehe!! bile nk lepak lagi?

  19. reyanz says:

    selamat hari raya brow… hehehe…..

  20. Pencala FP says:

    PotLuck Raya Bersama Pencala Fotopages

    Kami akan mengadakan Potluck Raya di perkarangan rumah Krull pada 17/10/08 (Jumaat).
    Waktunya adalah dari jam 8.00 hingga 12.00 tengah malam.
    :: Maklumat lanjut sila ke http://pencala.fotopages.com

  21. Meorjay says:

    PotLuck Raya Bersama Pencala Fotopages

    Pencala Fotopages akan mengadakan Potluck Raya di perkarangan rumah Krull pada 17/10/08 (Jumaat).
    Waktunya adalah dari jam 8.00 hingga 12.00 tengah malam. Anda yg berksempatan adalah dijemput sama memeriahkan PotLuck berkenaan. Maklumat lanjut sila ke http://pencala.fotopages.com

  22. shahkasahias says:

    selamat hari raya maaf zahir dan batin bro…
    bes sungguh no.. layan kami..aku x layan lagi la,.. tgk la nanti kalau ada masa yang terluang boley lah kut tengok…

    senang2 boleh jumpa hang… kita tt sesama.. ajak aku sekali no…

  23. yEmz says:

    ehhhh

    awat sume nk demm2 ngn aku nih..

    bknnye aku x ajk ko..

    ko plk bleh demam hari tuh

    hahak

  24. Entryku kali ini

    Suria memancar di waktu pagi
    Terasa indah damai sekali
    Ke laut kita sekali lagi
    Melihat aksi bot dan heli

  25. yEmz says:

    hahaha..

    ok..nnt aku email kt ko..

    gig KAMI?..sbtu nih..

    xtau lgla..

    ahad aku konvo

    hahaha

  26. littlestars says:

    salam… fareast jom joint team pencala potluck jumaat ni….
    bila lagi mau jumpa… lepas ni masing2 dah bz…

  27. littlestars says:

    kau cakap ler…
    ” bos kali ni jer bos… bagi ler peluang saya beramah mesra dengan peminat saya”
    hehehehehe…

  28. maya amir says:

    nak gi tgk..nak gi tgk tapi..tadak kaki..hsbnd sure tanak tgk..huhuh

  29. salam aidilfitri dr hiroshima…

  30. hanif says:

    bro xbek demam lg ke?? da bnyk outing da mis kn hehe..potluck penchala g x??

  31. hanif says:

    haha rilek bro..x ok la 2..jrg dmm kn once dtg dmm 4 sure lme kn..insyaAllah aku,cak n fariz g skali..

  32. Entryku kali ini

    Susun barisan bersama mara
    Melindung negara tak putus asa
    Mengawal samudera meninjau diudara
    Bersiap siaga tak kira masa

  33. phalinn says:

    lama dah aku tak tgk wayang bro..aku ni bukan kaki wayang sangat and aku tak layan indie2 zaman skrg…10 tahun lepas layan aaa…

    selamat hari raya maaf zahir batin bro..teruskan berkarya

    banyakkan amal…esok belum tentu ada

  34. Salam Syawal dude..
    aku teringin gak nak tengok.. tp kat Miri ni macam tak masuk panggung ja.. terpaksalah aku menjelajah Mall2 yg boleh dikira dimiri ni untuk 2keping cd rompak.. hahhaa

  35. aSk says:

    bes ek cite nih? tgk la nnt berkesempatan ke tak tgk hehe
    selamat hari raya maaf zahir batin🙂

  36. k rose says:

    bob,

    lama tk dengar crite🙂

  37. ya ya yeahs says:

    uihh. mmg nak gi. tp sabtu pagi ada test pulak. aihhk.
    rindu nya kat koranggggggg ;(

  38. baning says:

    Kalau kat ladang ni mat salleh ni kata palat tu …. “fuckin awesome” (berkata sambil memocong dan mengherotkan bibir)😮

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s