just another entry

Posted: 4 October, 2008 in Uncategorized

aku x berjalan raya sgt time aku balik raya itu hari … byk abis kan masa melepak kt tepi sawah sambil layan asap sampoerna … balik kedah pon kali nie x lama … 2 ari 1 malam je aku kt sana … tapi syukur aku diberi kesempatan utk bertemu saudara² aku yg lain … syukur juga padaNya aku dipanjangkan umur utk bertemu aidilfitri kali ini … ramai gak la family balik kali nie, maklum la nenek aku nie kali pertama beraya sorang tanpa tok wan aku … hmm, lumrah idup … yg sihat akan sakit … yg idup akan mati … owh! isnin nie aku dh start keje … korang?

aku doakan semoga tok wan aku ditempatkan dikalangan org² beriman … insyallah!

salam eid mubarak salam sejahtera!

nak outing!

Comments
  1. zapp says:

    isnin da start keje?
    sy isnin da start skola😦
    btw, slamat hr raya!
    duit raya?:)

  2. abah along says:

    abah pun balik kedah Jumaat,sabtu & ahad…..
    jalan jem…ramai org …ok le jumpa lagi
    selamat bekerja besok…..

  3. syuk says:

    hehe xde street bob
    wa g cover weddg pasir mas
    layan…masuk sawah ahahaha
    jmpe nnt kt sembang pnjg!

  4. a.r.i.e. says:

    aku pun da start keje semalam..
    tingkatkan prestasi kerja lepas raye..

    ~~ selamat hari raya btw…

  5. zahira says:

    sama lar kita…isnin dah start keje😦

  6. Mazri Rock says:

    la..orang kedah rupanya..kekeke..kedah tang mana? aku pun balik aloq staq hari tu..belah balik p sana seronok la tak jem…balik mai kajang hari sabtu..pergh..dah start jem dah..tapi depa kata ahad jem lagi teruk…semalam dah start kerja..pergh..customer ramai gila…

  7. lee lin says:

    haji sahid b din ni adik beradik harun, abu hassan & ishak b din ke?😉
    selamat hari raya + maaf zahir batin

  8. led says:

    sempat lg ni kan wish hri raya~ hehe
    selamat hari raya!

  9. cak says:

    layan sempoerna tepi sawah…sooo nostalgik.
    aku ari kamis baru keje…huhu.

  10. Ika says:

    Salam Aidilfitri…. Maaf Zahir & Batin…
    Wah… Seronok sakan member kita ni sambut raya….😀

  11. meorjay says:

    Salam Aidilfitri Faiz
    Alahai syahdunya melihat batu nisan tu
    :: Esok dah mula keje semula .. malaszzznye rase

  12. sani says:

    best gak dpt raya…hmm sy keje…cuti raya ke3 baLik kampung dah takde sape… sunyi sey…anyway saLaM Raya…8-) huuuu..sy ade trip konvoi ke cameron highland 1-2 hb november 2hari 1 mLm…tido satu maLam je..aktiviti nye berkeLiaran sekitar cameron..hmm makLumat seLanjut nye siLa bertanye ye… 😎 MaRi JoiN!!!

  13. yumi says:

    mana entry palat??? dah buang ke???baru nak comment kat situ….

    btw…Selamat Hari Raya dude….Maaf Zahir Batin….

  14. fiziskandarZ says:

    perrkghhh reflection side mirror itu adalah sungguh besh skalik! i like!😀 selamat hari raya aidilfitri + mohon maaf zahir & batin.

  15. gagah says:

    ohh kami ke senario
    kami ke senario kami ke senario
    kami ke senario
    kami ke senario kami ke senario
    kami ke senario
    kami ke senario kami ke senario

    krohhh2 tdo lagi behhh~

  16. anakgajah says:

    pehh cantek nya pic side mirror tuhhhhh

  17. fareezkario says:

    apa cherita?da projek baharu ka?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s