Bila orang tua main bunga api ….

Posted: 29 September, 2008 in Uncategorized

Lama juga x update wordpress aku nie … ok, dalam sibuk² org buat kueh raya, jahit baju tgh² malam & mcm² lagi la … aku dgn member² planning nak buat pre-raya celebration (kononnyer) b4 sumer blah balik kpg … aktiviti riadah ini hanya memerlukan:

  1. RM150 – Beli bundle bunga api
  2. Free – Bawa baju dgn baju kurung
  3. Duit topup minyak sorang 5 hengget

bertempatkan ulu yam, aku dgn angakatan gerila aku ke sana utk memulakan ‘perang’ … maka berdentum lah bunga api dan hilai tawa bebudak nie … seronok bkn main … mcm x pernah main bunga api … maybe dh lama x main kot … sumer eppy! ramai yang join … baik laki or perempuan, kepala semua sama je … bley masuk … malam itu hampir² saja kehilangan poket baju melayu kawan aku, akibat mercun mancis tersalah baling … nasib baik sempat kuarkan dan kebakaran kecil saja berlaku … alhamdulillah! permain diteruskan! haha … nyanyi² + makan² … dah puas, kiter org lepak mamak … aku x join sebab dah janji dgn yol nak bersahur …

Comments
  1. syuksharkawi says:

    beb!
    yashica dh dalam tangan nih
    apa mcm FSLR lu?
    udah ready mau bertempur??!!

    http://whitesideterritory.wordpress.com/

  2. yEmz says:

    pic 1st lawa bro..

    spek pon old skool..

    hahaha..

    selamat hari raya bro..

    bile nk berphoto2 lg??

    lalala..

    skli skala lpk tgk game MU jom..

    haha

  3. yiyani says:

    bestnyer layan bunga api.. salam aidilfitri.. semoga ceria di samping keluarga tercinta..

  4. maya amir says:

    arghh mmg best leh men bunge api..nape tak ajak?heheh..
    ok2..salam aidilfitri dr kami sekeluarga ye.. 0-0 kot2 ade tersalah bahasa..

  5. led says:

    moga lebaran kali ini lebih meriah
    tambah bermakna
    dan diberkatiNya sentiasa

    salam eidulfitri 🙂

  6. Liya says:

    salam…selamat hari raya juga utk fareast & family.
    Balik kampung kat mana? hati2 di jln raya. ye🙂

  7. […] Original post: Bila orang tua main bunga api …. […]

  8. baayah says:

    salam Fareast………
    selamat hari raya Aidilfitri buat Fareast sekeluarga…….moga gembira
    di hari yg mulia ini…….🙂

  9. helmiyani says:

    hihihihi… skaan main bunga api.. mesti masa tecit2 dulu tak puas lag main ni ek!!
    selamat hari raya buat fareast… semoga bebahagia di hari lebaran🙂

  10. helmiyani says:

    eh? post tak kuaw ke???

  11. zahira says:

    Selamat Hari Raya. Semoga gembira di hari raya.

  12. reyanz says:

    Hehehee… Brow.. Akupun sama, nak ucapkan selamat berbuka posa kali yang terakhir bagi tahun ni… and Selamat Menyambut bulan Syawal.. Selamat Hari Raya dari Dreyanzcolour Group….

  13. helmiyani says:

    selamat hari raya aidilfitri… semoga berbahagia di hari lebaran dengan yang tersayang…

  14. han says:

    hi selamt ari raye..bestnyer maen bunger api..

  15. ZaminOmar says:

    hencemnya…camat ari rayer

  16. SELAMAT BERHARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
    Masuk rumah baru ini berasa lain macam sikit
    Kau ni dok ketagih main bunga api dengan mercun lagi he he

  17. ::: askm fareast.. salam malam terakhir malam Ramadan..
    ::: pekabar? amboiii main bunga api buat muka macam itu
    ::: sekali! [hehehehe] thats funny! macam scene dlm komik
    ::: kartun ajer.. very2 nice shot.. spek pon kelakar [huhu]
    ~ Selamat Hari Raya Aidilfitri fareast, maaf zahir batin!

  18. mrshenri says:

    Salam Aidilfitri buat FarEast. Maaf zahir & batin jika ada salah dan silap sepanjang berkomunikasi di alam siber ni. Semoga bergembira di hari raya ini bersama keluarga tersayang.

  19. Bro, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

  20. > says:

    >> bila orang tua main bunga api maka yang muda pun melepaslah…:D

  21. meorjay says:

    Salam Faiz
    Selamat Hari Raya Aidil Fitri
    Maaf Zahir Dan Batin
    Semoga lebaran ini lebih bererti
    Semoga lebaran ini lebih indah
    :: Bila orang tua main bunga api
    :: Budak2 apa lagi .. nak jugak! nak jugak!😉
    :: Abg dah update😀

  22. meorjay says:

    Salam Aidil Fitri Faiz
    Ini yg ke 5 kali abg cuba letak komen .. tak tahu berjaya ke tak
    :: Bila orang tua main bunga api
    :: Kanak2 pun kata .. nak jugak! nak jugak!😉

  23. ecah says:

    main tak ajakkkkkkkkkkk..huhuhu

  24. anakgajah says:

    thanks for visiting my blog😛
    leh la tunjuk ajr sket cara2 menembak.

    *tee hee hee*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s