Hari ku penuh …

Posted: 24 September, 2008 in Uncategorized

Aktiviti untuk ari nie saja …

Aktiviti 1 :

Aku teman member aku Girl beli DSLR dekat Alamanda ari nie … dia ckp D60 … tgk la mcm mana nanti … dia minta pendapat aku … hehe … sepatutnyer beli sabtu nie tp naper ntah nak beli terus ari nie … excited kot lepas aku racun dier suruh beli cepat … hahah … lately mmg aku x nafikan ramai dh pakai DSLR … mcm hp dah aku tgk … senang dpt n murah … baik laki, baik perempuan mahupon bdk sekolah dh bley beli DSLR … aku eppy perkembangan nie tp biasa la, dh ramai² nie mcm² negatif positif nyer … tengok la mcm mana …

Aktiviti 2 :

Lepas teman Girl, aku gi berbuka dgn cik ecah n member² PhotoG yang lain … kat foodcourt Alamanda … saper² dkt kawasan berhampiran, moh la singgah! hehe … x ada apa² pon, saja berkumpul coz lama x lepak sama² …

Aktiviti 3 :

Lepas lepak berbuka, aku kena gerak ke KL terus … Ader photoshoot dgn bdk² lomo + DSLR area KL … ada projek rahsia konon tp aku dh tau … salah sorang bdk dier org pecah lubang … haha … nak shoot fireworks yang disponsor oleh salah sorang bdk² yg dtg mlm nie … heh! kantoi! aku tau dah … tp naper suruh bawa baju melayu? hmm … entah la! msg aku dpt dr member aku nie kata nak shoot dkt bkt ampang … kat mana tu?? entah la … tgk je la aku sampai ke x … heh!

Aktiviti 4 :

Aktiviti nie paling rare aku join … nie sumer idea giler si yol … hehe … bersahur dengan PhotoG dekat area sri kembangan … maybe McD kot … dengan PhotoG² yang lain … aku nak makan puas² memandangkan McD feberet aku … heh! jumpa ko malam nie yol!

Aktiviti 5:

Korang jgn ingat lepas sahur aku x buat aktiviti … aku akan teruskan aktiviti aku nie sampai esok pagi … nie salah satu training nak jd PhotoG kental bak kata syuk … tdo la, aper lagi! heh!

p/s: perempuan kat atas nie bukan gf aku ek … heh! (Pic nie balance street photo baru² nie)

Comments
  1. meorjay says:

    Salam aidilfitri faiz
    Maaf zahir dan batin
    :: Bagus sekali orang bujang banyak aktiviti
    :: Taklah boring duk rumah je😀
    :: Jom ambil kad raya kat fp abg

  2. a.r.i.e. says:

    besh gile kalo hari2 hidup ade aktiviti..
    bosan nak mampos kalo tetiap ari ngadap lappy je..

    *******

    betol tu bro..
    skang da makin ramai yang pakai DiSeLaR tu…
    tapi aku still tak mampu nak beli..
    huhu~~

  3. hanif says:

    selamat hari raya moge berbahagia bersama keluarga😉

  4. Terimalah juga kad raya dari kami…nak tgk? meh la singgah….
    Selamat hari raya buat anda sekeluarga…

  5. > says:

    >> salam Aidilfitri untuk anda sekeluarga…
    >> moga bahagia di Syawal mulia…
    >> andai ada salah silap terkasar bahasa…
    >> ampun serta maaf juga dipinta….

  6. Salam Aidilfitri buat far-east dan keluarga…
    Semoga lebaran kali ni di sambut meriah dan kita sama2 mendapat keberkatan dariNya…..
    “Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin”😀

    http://mamatt.fotopages.com
    http://yartie.fotopages.com

  7. bro, jadual ko padat mengalahkan YB je aku tgk..hehehe..tapi takpe, yg penting masa diisi dgn xtvt berfaedah dan memberikan kita kepuasan..cewah..
    anyway, selamat hari raya maaf zahir dan batin…raya thn ni lik mana?

  8. littlestars says:

    ~SALAM AIDILFITRI DARI KAMI EAYDA & ARD (Warga littlestars)

    Buaya bukan sebarang buaya,
    buaya di bela dlm paya,
    salam ceria di hari raya,
    COMMENT murah dari kad raya…

    Ramadhan berlalu, semoga bertemu kembali;
    Muslimin menyambut kemenangan di Aidilfitri
    COMMENT dihantar mengganti diri;
    salah & silap harap dimaafi…

    Anak Pak Dollah Makan Lepat,
    Makan Lepat Sambil Melompat,
    Nak Hantar Kad Raya Dah Tak Sempat,
    Pakai COMMENT Pun OKey What??

    Pergi ke kedai membeli santan
    santan di letak di atas peti
    silap dan salah minta dimaafkan
    jangan disimpan di dalam hati..

    Sungai disusur sehari-hari,
    dalam gelap menangkap ikan,
    kami menyusun sepuluh jari,
    salah dan silap harap maafkan..

    ~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN~

  9. yumi says:

    dude…Selamat Hari Raya Aidilfitri…

  10. suargh says:

    Selamat Hari Raya Aidulfitri…
    Maaf zahir dan batin…
    Mudah-mudahan hari raya kita diberkati Allah😉

  11. fiziskandarZ says:

    wahh sungguh manyaknyer activities… besh besh..😉 selamat hari raya aidilfitri. mohon maaf zahir + batin🙂

  12. dilabangi says:

    salam Fareast
    kak dilla mohon maaf kalau ada terlanggar kata yang x perasan dalam memberi komen slama ni
    Selamat Hari raya East
    balik mana? nanti kalau gi jalan bangi jangan lupa singgah umah erk;-)

  13. maya amir says:

    eh kalau gf ape slhnye..heheh..jgn marah, dah nak raya..kang tak dpt duit raya kang…heheh

  14. rozeela says:

    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri di samping keluarga tercinta.
    Makanlah ketupat, lemang dan rendang bagi pihak saya ya…
    Tahun ni saya beraya sorg2 di perantauan…
    Family semua jauh di tanah air tercinta..oh Malaysia…

    p/s ; pesanan dari pihak penaja.. jgn main mercun, karang beraya kat spital plak karang… huhu..

  15. reyanz says:

    Hehehee… Brow.. Akupun sama, nak ucapkan selamat berbuka posa kali yang terakhir bagi tahun ni… and Selamat Menyambut bulan Syawal.. Selamat Hari Raya dari Dreyanzcolour Group….

  16. husni says:

    Salam selamat hari raya encik faiz and have a nice day of syawal. enjoi d raya ~! eheh

  17. adi says:

    Selamat Ari Raya!
    Maap Zahir Batin! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s