updates

Posted: 18 September, 2008 in Uncategorized

Report pertama:

ok … ari nie nuzul quran … negeri selangor semua cuti … termasuk la opis aku kt PJ nie … pada member aku yg keje, padan muka korang … saper suruh keje kt kl? haha … tp korang faham, sejarah nuzul quran?? jgn main cuti je geng … tgk org lain cuti, korang nak cuti … tp faham, aper yg terjadi time nuzul quran … heh! renung-renungkan dan selamat beramal!

Report kedua:

thanx Bro Meor utk award nie … saya dh letak kt page saya … salam ramadhan utk Bro Meor n family juga … hope eppyΒ² dgn family tersayang … hehe

Report ketiga:

alhamdulillah … setelah beberapa ari & malam dkt studio (siap tdo, makan, buang air, mandi, main tenet free & mcmΒ² lagi – mcm umah sendiri dah studio tu) maximus dah masuk beberapa fasa recording … ader satu lagu lagi nak masuk vocal … 3 lagu lagi nak masuk bass line then touch up sket yg dh siap … insyallah, kalo album dah kuar, korang support ok … hehe …

Report keempat:

Malam nie aku ader berbuka pose dgn client dkt Bandar Kinrara Golf Resort … Standby duit tu k, aku nak melantak byk buffet nie … wahahaha!

Report kelima:

Team Penchala akan gegarkan KL sabtu nie (20th Sept 2008) … korang ready?? nie jadual event:

Jadual:
4.00pm – Berkumpul disekitar stesen LRT Masjid Jamek.
4.15pm – Mula bergerak menuju ke Jalan Masjid India hingga ke Komplek Semua House.
6.00pm – Patah balik tetapi melalui kedai tudung dan Jalan Tuanku Abdul Rahman.
7.00pm – Berada di sekitar Masjid India dan mencari juadah berbuka puasa.
8.00pm – Bergerak menuju ke Medan Selera D’ Tebing untuk minum dan berTT.
9.00pm – Bergambar di Dataran Merdeka yang berlatarbelakangkan Bangunan Sultan Adbul Samad.
9.30pm – Bersurai.

Segala info bley check dkt SINI


Comments
  1. lii says:

    farEAST-heh, tu la tuh, diorg nih dok sronok sgt gua tengok, kasik hentam satu kali tengok kasik bukak sikit diorg punya ‘kepala’ πŸ˜€ lu hamacam bro? lama x dgr crita? wah wah, makin maju nampaknya dgn layout yg maken menarik~ SLAMAT BERPUASA 2 u, frenz & family~πŸ™‚

  2. Phalinn says:

    banyak projek nampaknya bro…mmg gempak page hang ni…keep it up
    selamat berpuasa

  3. dilabangi says:

    wah kak dilla nampak DoC kat atas tu Faez(hehehehe)
    jap erk….doc umah kunci jer awat tuh?πŸ™‚

    Iz….
    selamat bercuti (semalam kan) kak dilla lewat masuk umah faiz arinih
    Esok jumaat sabtu cuti lagi. Tinggal minggu depan nak habiskan keja. Dah beli baju raya ke?
    raya kat mana tahun ni Iz?

  4. meorjay says:

    β™₯ Salam
    β™₯ Dah lama tak bertemu faiz
    β™₯ Seronoknya bila faiz juga akan turut serta 20 september ni
    β™₯ Terima kasih kerana sudi menerima award dari abg meorπŸ˜€

  5. yumi says:

    meh dtg amik poem kat blog aku….

    btw kate nak kasik ep maximus…. aper cer?

  6. cak says:

    aku keje, walaupon opis aku at PJ jugaks…uhuk2. ah ah..apa cer, ep maximus. bwk 20hb ni ya!!
    >>hapdet sudah..ehe.

  7. Yeah kita dapat cuti!, sy pun marah kawan yg kerja di Kl tu heheheh..

    wah lah pic yg ada lirik lagu tu, very creative!

  8. > says:

    >> dah semakin dekat nak raya dah…:-d

  9. jeme says:

    aku x leh join la outing tu sbb clash ngan program lain, aku ada 2 gathering sekolah sabtu tu.. chiok2 pada semua yg join

  10. aku memang ade fly setiap hari sabtu dan ahad kt wet land

  11. aku memang ade fly setiap hari sabtu dan ahad kt wet land mari lah join

  12. e c a h says:

    babe.. bile plak u nak standy duit bebanyak belanja i nih..haha

  13. Salam Ramadhan

    Sejak beralih arah ni, sy x prnh lg drop a line kat blog awak. Ingat ke lg?πŸ˜‰

  14. Baru first time akak comment kat sini…
    wahhh…makin canggih la blog dia..baguihhh!!
    jumpa awek kecik sabtu nie yer…heheh….

    >>> entry kali ni Aku HAppy Dia Pun HAppy…..!! LOL

  15. aku rasa tak dapat pegi ade shoot ngan SN.Udey.Dan CST production…sori bro…

  16. k.min says:

    thanks sbb singgah fp akak.comei blog faiz nih..akak nak tanya c kit(sbb 1st time masuk la katakan..ketinggalan bas)faiz ni artis ker..pa artis ker..komposer ker? ke..siapa yer?

  17. + FarEast + says:

    to k.min : saya x dpt link ke page akak … bley tinggal kan link x? tq

  18. Saya juga cuti pada hari tersebut. Suka tgk gmbr quran tu. Cantek. Woo, team penchala nak mengganas esok. Lariiiii…πŸ˜€πŸ˜€

  19. Ika says:

    SAlam Ramadhan…. Wah… sudah pindah sini ke??

    ** Rilek la… Baru awal2 game lagi.. MU kan hero… Biar awal2 kalah, nanti kendian kita bantai suma team…. Yeeehaaa..

  20. ayusolo says:

    esok lalu jln TAR tu kan….kirim tudung aci???…muahahaha

    P/S : thanks singgah…:P

  21. mshafie says:

    salam ramadhan..wah sempat lagi ber TT..

    Lagi satu best arr dpt ikut band yang makin ngetop nih..lagu pun best!

    Sbg tambahan, salam takziah atas pemergian nenda tersayang

  22. baning says:

    aku suka gambor Quran tu ….. cantik ideanya.
    Ada aku dengar lagu Maximus tu ….. ok gak. Mungkin muziknya dah tak sesuai dengan aku tapi kalau aku muda dulu dah tentu aku terangguk angguk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s