Kalah lagi

Posted: 14 September, 2008 in Uncategorized

oi … semalam pecah rekod Man Utd, kalah dgn liverpool … abis rekod 8 kali berturut-turut menang dengan Liverpool … lately aku hangin plak tgk Rooney main support striker, position dier ngarut la … berikut adalh msg dari boss aku … bising la isnin masuk opis nie … “boss!! nak cuti senin nie!!” hahaha …

Kiri sekali : Dari boss aku

Tengah : Aku replied

Kanan sekali : Dari boss aku lagi


p/s: Dah la next week nak lawan chelsea … carrick injured plak … vidic sengal kena red card … wei! x kan nak bg Moqh main kot??

Comments
  1. aku rasa mcm nak pegii..tapi tengok dulu mcm mana k.. aku takut ade job je time tu…

  2. anep says:

    kenal ehh???? hehe…

  3. anep says:

    thanx for the besday wish…hehe..:)

  4. m0qh says:

    huhuhu..aku injured lagi..ferguson xbagi main..

  5. > says:

    >> liverpool?
    >> what a joke…
    >> united banyak gak seri dan kalah last season…
    >> jadi juara juga…
    >> liverpool ni biasalah…
    >> they will not walk alone…
    >> they will be walking with all the other losers at the end of the season…LOL

  6. cak says:

    hakhakhak…cuba lg taub depan..
    huhu…mcm la aku ni kaki bola. outing penchala..insyaAllah, kalau takde aral melintang pukang.

  7. baning says:

    Aku memang dah agak ……. MU musti kalah.
    Hidup Liverpool dan sesapa yg akan lawan MU

  8. baning says:

    Beb ……. first time aku dapt tinggal komen kat sini.

  9. + FarEast + says:

    baning : thanx baning … hehe … next time singgah2 lagi

  10. Tension btol la MU kalah. Dgn liverpool lak tu. Bengang gila…

    re: Puasa ok2 je la so far. Hmm, turn ayu lambat lg la kot faiz. Dah sampai masa nnt kita jemput la ek.😀

  11. idida says:

    ohhoooo…penyokong MU…
    den kat rumah letih layan NU lak…hahahah

  12. Regina says:

    sabar Bob sabar… heheheheh

  13. littlestars says:

    Far east joint ker street photo pencala….
    hilangkan tension MU kalah.. hahahahah

  14. peijan says:

    huhu.. long live liver.. ehehe

  15. littlestars says:

    Re: INSYAALLAH………..
    kalau tak ada aral melintang joint ler kami majlis tu…

  16. AbahAlong says:

    Faiz……….kesian….tak pa ….lain kali menang le pulak….hahahahhaa…

    ok….abah ucapkan selamat Hari raya……..faiz balik kampong ke?…..kirim salam kad keluarga…..

  17. maya amir says:

    haha..takleh thn part..zzz…aku dah tido… buleh bercakap lagik tuh..

    re: laa ye ke saya lame tak hapdate? baru pasan..hahaha..

  18. srsfeqah says:

    appara MU..
    apsal bg can, kt liverpool pulak tu..poso ko??
    slmt m’imarahkn ramadhan al mubarak..

  19. ReActivate says:

    ::: askm fareast wassuupp? [huhu] aku tau berita kekalahan MU
    ::: nih pon masa nengok News kat ch.5 tv singapore.. [hehehe]
    ::: kawan aku yg tengah duduk kerusi terus bangun bersorak
    ::: [ekekekeke] sorry.. tapi statement bro minta cuti kat boss
    ::: mmg bagus gak idea tuh [hehe].. apa2pon MU still satu team
    ::: yg kuat sehingga kini, ramaii peminatnyer di m’sia.. sejak
    ::: beck masuk, bertambah pula peminat wanita join da club..
    ::: [huhu] sekurang2nyer mereka faham permainan & faham tentang
    ::: ‘org’ yg kusyuk tengok bola.. kalo tengok tv, macam nak nak
    ::: masuk tv ajer.. neway bro sukee tengok bro stylokan blog
    ::: wordpress ini, canteekk.. ada masa maybe akupon nak cuba2
    ::: main wordpress nih.. cuma format/kod dia nampak mcm berbeza
    ::: dgn yg biasa.. itu yg aku masih malas tuh [huhu] ok bro..
    ::: salam nuzul Quran, selamat berpuasa..
    ~ ReActivate

  20. yaR-t says:

    hehe kaLah ek??..takpe…cube lg lain kali🙂

  21. yiyani says:

    hakhakhak.. giler sempoi punye bos.. siap sms lagi tuh.. kirim salam sikit kat bos yg sempoi itu..

  22. marsha says:

    takziah juga padamuuuuuuuuu… nguehehehehehee…

  23. suargh says:

    aku sokong chelsea…best2 mu kalah

  24. ira says:

    tp mmg man utd men xbes pun.. eventhough sy suke man utd, tp terima hakikatnyer.. xpe, diowg tgh develop team ganti pemain2 lame.. insyaAllah, nti akan nek balik, jd sebes dlu.. oh yeah.. selamat puase btw

  25. zapp says:

    [URL=http://shw.fotopages.com/19267590.html][IMG]http://srv.fotopages.com/4/19267590.jpg[/IMG][/URL]

  26. tutcute says:

    yuhu far east…
    aku tidak meminati bola, tp sronok tgk boss ko nyer msg tu hahahaha!
    re : aha, mmg bday wish ku itu wish paling best. wahahaha… tolong la carik utk aku ye!

  27. yEmz says:

    wah bro..penyokong MU gk eh..

    same la bro..

    xpela..at least MU seri ngn chelsea kali ni..

    hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s