Hot FM!

Posted: 4 September, 2008 in Uncategorized

Alhamdulillah! dalam keberkatan bulan ramadhan, usaha gigh anak muda dari band MAXIMUS telah menampakkan hasil … Aku selaku photographer band nie, tumpang eppy sama … Mana taknyer, citer lebih kurang mcm nie …

Tengah aku memandu melayan rintik hujan ptg, aku kuatkan radio … berkumandang satu keta lagu yg padamulanyer aku x perasan langsung band MAXIMUS …

” Kau berjanji …

yang kau tak akan pergi …

manis mulut berbicara …”

Aku ikut bait² lirik tu tanpa sedar … dah nak masuk chorus baru aku perasan … huh! lagu MAXIMUS – Apa mahumu kat Hot.fm … akhirnyer penantian selepas bagi lagu bulan lepas, DJ liya Hot.fm mainkan lagu tu … Cayalah la Hot.fm! Cayalah Liya! thanx for Hot.fm & thanx for supporters especially kawan² terdekat yg support gila² … korang mmg best! Support local industri, kalo x korang, x kan Rihanna or Adam Levine (Maroon 5)nak support kot? maybe one day! Heh!

Comments
  1. Regina says:

    Bob, ada gambar Maximus dlm newspaper the star last week!

  2. zahira says:

    kenapa ek band kat Malaysia nih suka guna nama omputih…:-)

  3. + FarEast + says:

    Zahira : Hmm, spontan je nama tu … mmg x fikir panjang … hehe

    Regina : yup! masuk paper the star … hehe … kena interview baru² nie …

  4. mshafie says:

    tahniahler…
    salam ramadhan..

  5. Regina says:

    Bob,

    Go to my page k!

  6. cak says:

    tak pernah dgr lagi lagu dioram. mcm best. muat turun available tak??

  7. fuh!! dah jadi artist photographer lak….

    tahniah….
    peluang makin bercambah
    rezeki jua turut melimpah
    semoga terus mencurah-curah
    namun jangan lupakan pada yang susah
    banyakkan bersedekah
    tunaikanlah zakat fitrah
    Insyaallah….
    Barakah….

  8. FarEast says:

    cak : ader kalo x salah dkt myspace … kalo ader my space, add la band nie …

    momentCapture : thanx! hope bertambah murah juga rezeki semua =) thanx again!

  9. maya amir says:

    aiseh bro..awat aku takleh upload sampai abis page ni..isk..dah tak tau ujung pangkal aku nak ckp ape..takpelaa..ape2pun slmt berpose laa..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s