Puasa wei!

Posted: 1 September, 2008 in Uncategorized

A ah … aku mmg degil la … mak aku pon ckp mcm tue … tengah elok aku nak baik demam, aku gatal² naik ke genting naper?melarat lagi demam aku … 3 ari 2 malam aku kat atas … celebrate merdeka kononnyer … Aku tengok sambutan merdeka x meriah sgt la kt tv tu … maybe mengamalkan sikap bersederhana kot … oh! sama la kat permatang pauh, ‘besederhana’ ketika berkempen … sigh~!

ari nie dah 1st day puasa … pagi sampai ptg x buat aper² … huh! boring! luar mcm nak ujan … nak buat aper yek? korang buat aper cuti² nie? oh, selamat berpuasa pada korang!

Nie la gambar² punca aku meleret demam … hahah … aku bg nama “KL Dalam HUjan”

-end of entry-

Comments
  1. mrshenri says:

    Cantik gambar-gambar. Nampak retro. Macam gambar zaman 80an la plk.
    Mengambil kesempatan ini mengucapkan…
    Salam Merdeka! Merdeka! Merdeka!
    Selamat berpuasa. Dikala cuti dan boring tu eloklah memperbanyakan bacaan Al-Quran (ingatan pada diri saya sendiri juga).
    Kat Malaysia sedang berbuka puasa kot hari ni. Kami di UK puasa ~15 jam stgh dr 4:30 am hingga 7:53 pm hari ni. Doakan Allah kuatkan iman kami. Amin…

  2. Salam,
    Thanks for the message. Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak….
    moga ibadah kita diberkati Allah S.W.T..

    ArazzsRazwill

  3. ::: askm fareast pekabar? amboii ada wordpress lagi! canteekk leer
    ::: background kat sini.. pix2 bro very2 awesome!!! sukee tengok
    ::: pemandangan KL, ditambah lagi dgn editing kalernyer cantekk
    ::: mmg aku sukee kaler yg mcm pix lama nih.. very2 niceeee..
    ::: aku nak buat pon tak reti lerr.. bro tak cuba ker register baru
    ::: FP guna id lain? IYKM pon ada satu lagi FP – CYKM.. bro pon
    ::: boleh juga.. aku dah komen kat FP bro di entry “maaf” tuh..
    ::: berikut adalah komen aku di FP bro:-

    ::: askm +fareast+ wassuupp? [huhu] lama tul tak ke sini.. rupa2nyer
    ::: dah tutup kedaii.. biasalaa bro FP nih kadang2 boleh kadang2 tak
    ::: boleh.. akupon terima nasib yg sama.. tapi kena sabar selalu..
    ::: alhamdulillah boleh jugak upload entry.. bro boleh gak try register
    ::: nama baru.. maybe berjaya, mana tau kan?.. setuju kata bro baning,
    ::: payah nak komen kat wordpress, sama gak dgn blog2 yg lain [huhu]
    ::: apa2pon bro thank u for visiting me in FP, keep on shooting ok!
    ~ salam merdeka & selamat berpuasa +fareast+!!!

  4. aSk says:

    selamat berpuasa… semoga cepat sembuh😉
    re: thx for d wish…🙂

  5. fadzli says:

    slamat berpuasa bro…heheheh 1st puasa dah banyak dugaan dah…huhu…tapi takpa sabar je laa…hehehehe

  6. Ushar says:

    Salam Ramadhan Bro….
    Puasa kasi penuh ek…hihiihhihi……..
    Aku suka tgk editing ala-ala Retro ni…………
    Gambaq2 hang makin mantap…….best!
    Keep on shooting Bro…..Bila2 kita join sekali pi menebak….orait?
    Aku pun geng Canon gak…….hihihihi

  7. Mazri Rock says:

    salam bro, gua suka gambar2 lu..ada unsur2 film effect, cinema..baguih baguih…paling aku berkenan gambar tanglung tu..ada discpline..yg paling penting gambar2 lu ada unsur2 iklan gak…digi n standard chartered..kekek..lawak je..anyway,keep it up..salam ramadhan

  8. yiyani says:

    semat2 gambor.. kl menangis..
    salam ramadhan wat faiz jugak.. semoga cepat sembuh.. jangan ketegaq sangat.. degil = ketegaq.. hahaaha..

  9. fadzliali says:

    Hehehe..Demam nak puasa ke..
    Selamat Berpuasa

  10. jeme says:

    selamat berpuasa jugak, sepat2 la baik dr demam tu..

  11. lee lin says:

    uikk, dah dok rumah baru rupanya… selamat berpuasa… bulan² puasa ni demam, tidor je la ubatnya

  12. reen says:

    salam ramadhan dari sya jugak…e2 lammg degil nih….:)

  13. meorjay says:

    Selamat menjalani ibadah puasa ye.
    Lama tak jumpa. Rindu kat sahabat2 putrajaya.
    Apa program buat mengisi waktu terluang di bulan puasa ni Faiz?

  14. Liya says:

    Salam..thanks visit my FP..
    salam merdeka and salam Ramadhan kembali..
    cantik editing tu🙂

  15. syera says:

    salam,
    ngee~
    xlbt lg kan nak wish
    Salam Ramadhan Al-Mubarak!
    pose pnoh2 tau!

  16. kyrol says:

    series yg manarik…selamat senyambut ramadhan…selamat beribadah

  17. . says:

    >> tu la…
    >> degil lagi…:D

  18. littlestars says:

    sudah demam…. tak pose ker??? pose camne nak makan ubat???
    semoga cepat sembuh..

  19. tutcute says:

    hi far east🙂
    i like ur pics. ala2 retro. mcm guna lomo pun ada. huhu…
    salam ramadhan, ye! ada AWARD menanti mu di fp ku. ambik la tampal kt sini. kalau sudi menampal la ye…
    Happy ramadhann!!!!!

  20. Slamat berpuasa juga buat far-east dan keluarga.

  21. a.r.i.e. says:

    + selamat menjalani ibadah puasa…
    + semoga mendapat keberkatan dari-Nya…
    + semoga cepat sembuh..

  22. nic says:

    selamat berpuasa k…rasanya mcm terjumpa aritu…tp takut nk tegur, takut salah org…:)

  23. intan says:

    salam far east
    selamat berpuasa buat far east & family
    get well soon ya

  24. idida says:

    askum bob…salam ramadhan..poser ke tak nih….hehehe…
    ok la…selamat menyambut ramadhan dan berbuka puasa…

    :: http://idida.fotopages.com ::
    :: http://syakirzainol.fotopages.com ::

  25. dilabangi says:

    salam ramadhan faizzzzzzzzzzzzz
    waduh gi genting erk. demam? alahai siannya adik akak nih
    nasib mak tak rotan. tu demam cuaca tuh. tak per demam bolan pose ni menguji benornya. Moga cepat sembuh erk Iz

  26. Salam Ramadhan dude..
    Tu laa.. memang degil sungguh..🙂
    Tahun ni Merdeka memang nampak tak meriah..
    Terbayang mcamana org nak buat perbarisan tahun depan sbb 31 ogos jatuh dalam bulan Mulia ini..
    ps: kalau kempen kat P.Pauh tak ‘sederhana’ tak tau la berapa banyak lagi duit tax aku hilang.. huhu

  27. wahhhhh….best nye jalan-jalan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s