2 Cerita 1 Entry

Posted: 22 August, 2008 in Uncategorized

Ari tu aku repeat balik shoot bunga api … Kali nie ramai join … Tapi sumer lain² lokasi … Yol & The Gang kat tepi highway … Ecah kat lobi PICC … Aku dengan Za kat depan PICC … Ramai PhotoG turun … Agak awal malam tu … Amik port … Layan borak sambil berSAMPOERNA … Bunyi shutter malam tu x berenti … Agak ramai yang tengok malam tu … Chicks² pon ramai datang … Tak ketinggalan makChicks² pon ramai … Haaa …

Hadoi! Banyak kena blajar nie

Oit geng, RANtai art event dah dekat … Jom ramai² ke sana \O/

Check kat blog RANtai Art … Click Sini

Minta cuti kat boss, layan RANtai Art dengan Syuk

Jumpa kat sana

Comments
  1. jalur cahaya tu saye edit la sikit2. tak tau plk camana nak dpt jalur cahaya tu without edit..ehe. camana si ecah punya munger api kaw2 ekk. ahad ni aku nak pi jumpa dia..nak menuntut.

  2. fadzli says:

    perghhh fireworks….aku masih tak dapat nak set time free nak g amik gambar fireworks kat putrajaya lagi ni….rugiiiiii~~~

  3. jeme says:

    huhu..rematch tu.. ni view btol2 dari PICC ni..best woo

  4. Regina says:

    waa, nice pic.

    Mcm best je this event..should go!

  5. littlestars says:

    huhuhu best wooooo……….
    siap ader buln lagi…
    kami turun shoot 290808 ni….
    Let go joint…

  6. cik ecah says:

    lain2 lokasi… sudahnye jumpe gak kat little island..huhu.. sejak bile bulan kat putrajaya ni rendah erk..haha

  7. fiq says:

    bro…nk follow g rantai…nnt alo eh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s