Report – Geng Penchala Ke FRIM

Posted: 5 August, 2008 in Uncategorized

Pergh!

Sampai skang kaki aku rasa mcm nak tercabut …

Berjalan daki bukit berkilometer …

Shoot sana sini …

Rasa macam nak guling² je turun bukit …

Penat nak pakai kaki dah … Hahah

Ramai yg join trip menembak kali nie …

Ader dekat 20 orang …

Pagi tu aku ingatkan aku paling lambat …

Rupernyer ader yang lagi lambat … Hahah

Sampai² dh dibekal nasi lemak n air kotak soya …

Thanx pada yg membekal …

Kali nie aku kenal ramai org …

Ye la selama nie kenal nama je kt FP² or blogger² …

Kalo ader trip lagi, ajak aku ek …

p/s : Aku dah addicted dengan 70’s colour lol … Pegi ke FRIM x byk shoot pics … Peduli aper aku, aku yang bayar duit masuk … Hahahah

Comments
  1. yumi says:

    maner adiah tuk aku dulu….baru leh kasik adiah tuk ko….
    hehehhee…..

    gi FRIM tak ajak haku….yer arrr…..

  2. e c a h says:

    huhu..rasa nak golek jek dari atas bile time nak turun bukit tu… seb baik i bawak bekal nasik lemak n bob tolong bawakkan t ripod i..huhu… len kali kite outing tempat2 yg landai jek.. tobat da takmo panjat bukit..

  3. fiziskandarZ says:

    perrrkghhh retro nyer gamba2.. i like i like! macam tgk tv zaman dolu2.. besh besh besh

  4. littlestars says:

    huhuhu… kaki aku pun krem… hari ni baru rasa tak chatnyer.. suara dah tak keluar… batuk,demam dll.. adoi menderitanyer…

  5. cak says:

    len kali bole le ajar aku teknik editing mcm ni plk.
    aku suka pic ecah yg pose ala2 pengantin pompuan, tp pengantin lelaki buat2 tak tau je tu and also last pic.

  6. faridsd says:

    Terkedu gak tak dapat gi…tapi poket dah lama bersawang kekeke….
    ingatkan dapat jumpe kat Putrajaya,dah dia lak bz…
    len kali kita jumpe ek…..

  7. mshafie says:

    camera suma canggih manggih dan hebat….

  8. arie_gaban says:

    gila semua kamera ganas2 bang..
    meleleh air hidung aku nie..

  9. alhamdulillah ok…..bridal n gromm pn pueh ati….
    geng p’jya pn join mase outdoor faiz jer yg tkder….

  10. yiyani says:

    heppp.. cemana nak wat jadi colors 70’s.. huhu.. ya aku dapat memahami perasaan ingin mencabut kaki.. letak tepi sebentar.. pengalaman daki tangga kat japanese tunnel.. satu kepiluan di hati.. rasa cam ada sakit jantung lepas tu.. huhu

  11. syuksharkawi says:

    cayalah!
    ini baru outing
    kalo ko join balik kuching, aku bawak shoot pnjat gunung santubong! ahaha

  12. meorjay says:

    Teknik 70an ni dapat dari kawan2 yg join outing FRIM tu ke?
    Walaupun mendaki bukit meletihkan hingga ada yg ngadu jalan kengkang, sengal2 peha dan ada yg krem kaki tapi itu semua adalah pengalaman yg cukup indah. Mana taknya, kawan2 yg hanya dikenali di fp saja telah sama2 mendaki, turut sama memegang pinggang kerana sengal2 pinggang disebabkan lama tak terlibat dengan bab panjat2 bukit ni menjadi akrab dan seterusnya akan selalu ditemui. Takpe, lepas ni kita outing ke tempat yg landai je. Ehehe sengal2 badan abg masih terasa. Terima kasih pada semua. Anda semua memang sempoi. Bertuah kenali anda semua.

  13. rizalismail says:

    haha..esoknya aku outing kat putrajaya lak tuh…
    naseb putrajaya bukit kecik2…dan naik kereta..hehe

  14. > says:

    >> bila dah ramai ramai macam ni mesti happening punyalah…:-d

  15. azrulsham says:

    bestnye berkumpul…..bila aku nk lepak dgn ko?? td lunch dgn ecah….kurus skit dia pas naik bukit kt frim…..hehe

    p/s : makin dasat editing lu ee……gud!!

  16. Wahh!! Smart editing 70’s ni. Tu cik ecah dah berangan nak naek pelamin ka? Hehehe.. 😀

  17. pencala says:

    Penat lagi yer…hehehe…
    Hantarlah satu gambar kepada: krulmatric@yahoo.com

  18. ZAI KULIM says:

    HAI..BRO…

    SAMPAI GAK ZAI KAT CINI HA..CIAN NAPA PLAK FP JADI CAM GITU NAPE ZAI PUNYER OK JER HA..PELIK TUL NAMPAKNYER TAK LEH LER KITA NAK BERFP LAGI ERK..TAK PER NANTI SENANG2 ZAI SINGGAH OK KAT CINI..

  19. yatie says:

    gambar macam zaman hail amir dan uji rashid la…he….he.

  20. biar raso nak tercabut jangan tercabut sungguh. kok tercabut spare part tak ado jual punyo

    Entryku kali ini

    Kata ditepat janji dikota
    Sifat pemimpin jadi pilihan
    Badan letih tak boleh nak kata
    Kerana minat daku turutkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s