TT – Report

Posted: 9 July, 2008 in Uncategorized

Makan kek …

Minum nescafe o ais …

Layan shisha seround dua …

borak² gelak² …

Minum teh ais …

Borak lagi …

Shisha sampai batuk …

Hahahah …

Celebrate befday kak wan …

Eppy befday kak wan! kamu dah tua berumur! 😀

Yang datang hari tu:

  • Bro Meor
  • Bro Farid
  • Bro Ajam
  • Bro Jana
  • Botak
  • Ecah
  • Adek
  • Badang Perkasa & Fren
  • Kak Vee & Family
  • Bro Krull & Wife terchenta (Kak Wan)

Nie je la yang sempat aku jumpa …

Tengok jam dah pkl 1 pagi …

Lepas² tu ader gak yg dtg lagi … hahah

Sorie x sempat jumpa …

Pics Diplagiat Dari Cik EcahNota Kaki Busuk : Rasta baru x best!x ader Wi-fi!

Comments
  1. cik ecah says:

    huhu..lebam..balik awal.. nnt kite arrange sini plak.. bg org penchala lak dtg putra ke bangi ke..ehhe

  2. yumi says:

    yer lah tu…..ader ini blog tak kasik tau….senyap jer eh…kedek tul…huhuhu…

  3. meorjay says:

    Ada gak dapat merakamkan TT aritu. Tenkiu3.
    Cadangan outing pula dirancang. kali ini ke FRIM.
    Maklumat selanjutnya di http://pencala.fotopages.com

  4. reyanz says:

    seronoknyer… hihihi….

  5. Abah Along says:

    abah pun tumpang seronok……kalau dekat nak juga ikut tt……hahahahaha

  6. zahira says:

    gembiranya u all

  7. mrshenri says:

    happy besday kak wan… camner agaknya nak buat gambo cahaya tu ek? interesting la…

  8. ZaminOmar says:

    wow…..gambaq kat cini makin canggih

  9. botak says:

    aku sokong!!!
    mereka plak dtg tempat kita

  10. + FarEast + says:

    cik ecah : btol … biar kiter TT kt putrajaya plak … ajak org² penchala kesini … hehe

    yumi : blom diumumkan secara rasmi … hehe

    reyanz : mmg seronok biler berkumpul ramai² … hehe … next time bley join

    abah long : hehe … kalo dh sampai area² sini, bley je nak join …

    zahira : best!🙂

    mrshenri : slow kan shutter … insyallah jd … hehe … try la

    ZaminOmar : tak ader la … pics biasa² je … hehe

    botak : hahah … btol ²

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s